GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ρωσική τράπεζα Gazprombank σταμάτησε τις συναλλαγές με την κρατική πετρελαϊκή εταιρεία της Βενεζουέλας

Η ρωσική τράπεζα Gazprombank αποφάσισε να "παγώσει" τους λογαριασμούς της κρατικής εταιρείας πετρελαίου της Βενεζουέλας ...

Η ρωσική τράπεζα Gazprombank αποφάσισε να "παγώσει" τους λογαριασμούς της κρατικής εταιρείας πετρελαίου της Βενεζουέλας PDVSA και σταμάτησε τις συναλλαγές μαζί της για να μειώσει τον κίνδυνο να της επιβληθούν αμερικανικές κυρώσεις, δήλωσε σήμερα στο Reuters πηγή της Gazprombank.

Αν και πολλές είναι οι ξένες εταιρείες που περιορίζουν την έκθεσή τους στην PDVSA μετά την επιβολή των αμερικανικών κυρώσεων, το γεγονός ότι μια τράπεζα στενά συνδεδεμένη με το ρωσικό κράτος ακολουθεί το παράδειγμά τους έχει τη σημασία του, επειδή το Κρεμλίνο ήταν μεταξύ των σταθερότερων υποστηρικτών του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο.

«Οι λογαριασμοί της PDVSA είναι αυτή τη στιγμή "παγωμένοι". Όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορούν να εκτελεσθούν συναλλαγές», δήλωσε η πηγή. Η Gazprombank δεν απάντησε σε αίτημα του Ρόιτερ για κάποιο σχόλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση