GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αστυνομική έρευνα για τροχαίο στο οποίο εμπλέκεται ο προπονητής του Σίρακιους

Σε εξέλιξη είναι αστυνομική έρευνα για ένα τροχαίο δυστύχημα στο οποίο εμπλέκεται ο προπονητής του Σίρακιους και Hall of Famer, Τζιμ Μποχ...

Σε εξέλιξη είναι αστυνομική έρευνα για ένα τροχαίο δυστύχημα στο οποίο εμπλέκεται ο προπονητής του Σίρακιους και Hall of Famer, Τζιμ Μποχάιμ, ο οποίος στην προσπάθειά του να αποφύγει αυτοκίνητο που είχε καταστραφεί σε προστατευτικό κιγκλίδωμα σκότωσε έναν άνθρωπο.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 74χρονος προπονητής χτύπησε και σκότωσε με το αυτοκίνητό του τον 51χρονο Χόρχε Χιμένεθ, σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας (Interstate-690), τη στιγμή που το θύμα, που ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο το οποίο συνετρίβη στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, είχε εγκαταλείψει το όχημα. O Χιμένεθ διεκομίσθη άμεσα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Όπως γνωστοποίησαν οι τοπικές Αρχές, ο Τζιμ Μποχάιμ βρέθηκε αρνητικός σε αλκοτέστ που υποβλήθηκε, ενώ δεν έχουν απαγγελθεί ακόμη κατηγορίες σε βάρος του. Παράλληλα, στην αναφορά της αστυνομίας ξεκαθαρίζεται ότι η βροχή που είχε ξεσπάσει νωρίτερα δεν επηρέασε σε καμία περίπτωση το οδόστρωμα στον αυτοκινητόδρομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση