GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Φωτιές" άναψε στο Instagram μητέρα ποδοσφαιριστή της Ρόμα - Η έκκληση του γιου για τις σέξι selfies - ΦΩΤΟ

Ένας 19χρονος παίκτης της Ρόμα έχει βρει τον μπελά του από την καλλονή μητέρα του. ΟΝικολό Ζανιόλο είναι το πρόσωπο της εβδομάδας....

Ένας 19χρονος παίκτης της Ρόμα έχει βρει τον μπελά του από την καλλονή μητέρα του.

ΟΝικολό Ζανιόλο είναι το πρόσωπο της εβδομάδας. Ο μόλις 19χρονος άσος της Ρόμα «έκλεψε» την παράσταση στην αναμέτρηση της ομάδας του με την Πόρτο για το Champions League και έγινε ο νεότερος Ιταλός ποδοσφαιριστής, που σκοράρει δύο τέρματα σε αγώνα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, γράφοντας ιστορία.

Ο νεαρός άσος, όμως έχει βρει τον μπελά του. Έχει να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις που προκαλεί η 40χρονη μητέρα του, Φραντσέσκα Κόστα με τις άκρως αισθησιακές φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media.

Πρόκειται για μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της Ιταλίας, η οποία συνηθίζει να επιδεικνύει τα κάλλη της στο Instagram, με σέξι φωτογραφίες.

Η Φραντσέσκα επιδεικνύει τα κάλλη της και είναι, για τον λόγο αυτό, εύκολα αναγνωρίσιμη στις κερκίδες του «Ολίμπικο» της Ρώμης, τις οποίες επισκέπτεται συχνά-πυκνά, για να... καμαρώσει τον γιο της να αγωνίζεται με τη φανέλα των «τζιαλορόσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση