GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ανδρέας Παπανδρέου ψηφίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών! "La vita è bella"... "Η ζωή είναι ωραία"!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης
θα...
σας κάνουν να μισείτε τους ανθρώπους που καταπιέζονται
και να αγαπάτε αυτούς που καταπιέζουν!»
Μάλκολμ Χ

Υπάρχει ένα Δημοτικό Σχολείο, Γυμνάσιο, Λύκειο στην πατρίδα μας που δεν έχει προβάλλει την πολυβραβευμένη ταινία του Ρομπέρτο Μπενίνι "Η ζωή είναι ωραία", που "τόλμησε να ασχοληθεί με την σκοτεινή και μαύρη ιστορική περίοδο μνήμης του Ολοκαυτώματος", όπως διαβεβαιώνουν όλα τα ΜΜΕ;
Υπάρχει ένας τηλεοπτικός σταθμός που δεν έχει προβάλλει αυτό το "μεγαλειώδες έργο τέχνης του κινηματογράφου", για την "ημέρα μνήμης του Ολοκαυτώματος";
Υπάρχει κάποιος πολίτης που δεν γνωρίζει πως η απελευθέρωση των ναζιστικών στρατοπέδων, η απελευθέρωση του Άουσβιτς έγινε από τους Αμερικανικού Στρατού;
Το επιβεβαιώνει η πολυβραβευμένη με Όσκαρ κι όλα τα κινηματογραφικά βραβεία του πλανήτη ταινία "Η ζωή είναι ωραία" (La vita è bella), του επίσης πολυβραβευμένου Ρομπέρτο Μπενίνι.
Η σκηνή του τέλους της ταινίας, "Η Απελευθέρωση - το τέλος του 2ου Παγκοσμίου πολέμου" στο σενάριο, είναι καρφωμένη στο μυαλό όλων: ο νεαρός Αμερικανός στρατιώτης ανοίγει τον πύργο του αμερικάνικου τανκ και χαιρετάει τον Ιησού του Ναυή [Giosuè = Ιησούς του Ναυή... στην Παλαιά Διαθήκη ο επιφανής ηγέτης του 'έθνους Ισραήλ'] στην απόλυτη σιωπή της ερημιάς με το χαρακτηριστικό «Hi Boy! … έλα να σε πάμε εμείς». Κι ο Ιησούς του Ναυή [Giosuè] βρίσκει τη μητέρα του χάρις τη θέση που τον έχει βάλει ο Αμερικανός στρατιώτης, "ψηλά" στον πυργίσκο του τανκ και ο μικρός Ιησούς φωνάζει γεμάτος χαρά «Μαμά, επιστρέφουμε στο σπίτι με τανκ [αμερικανικό]... νικήσαμε!»
Έτσι η "εφημερίδα των συντακτών" (sic!), αφού λίγες ημέρες πριν ο εξάδελφος κύριος Λιάνης, ήμουν κομμουνιστής" λέει κι αυτός στην εφημερίδα των "συντακτών", προετοιμάζει το έδαφος και αποκαλύπτει τις προθέσεις του Λαϊκού Ηγέτη: Ο Ανδρέας Παπανδρέου ψηφίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Τα ορφανά του Πάουλ Γιόζεφ Γκαίμπελς... ζουν ανάμεσά μας!
Ξαναγράφουν την "ιστορία" σύμφωνα με τους ακραίους φασιστικούς και πραγματικούς εθνικισμούς των Σκοπιανών, των Γκρίζων Λύκων και του Ερντογάν, του ναρκέμπορα Ράμα και των Κοσοβάρων τρομοκρατών.
Πήραν στη γραφίδα τους τη σκυτάλη, το νέο μανιφέστο του πολυεκατομμυριούχου "φιλάνθρωπου" Σόρος, όπου υπογραμμίζει πως η οργάνωση του Open Society Foundations  μαζί με το προοδευτικό κίνημα πρέπει ν' αντιμετωπίσει, να κάνει τους λογαριασμούς με ένα νέο κίνδυνο που περιγράφεται ως νέο κύμα «πατριωτισμού και λαϊκισμού» (Βλέπε: Σόρος: Περήφανος που δώρισα 400.000 στερλίνες στην καμπάνια anti-Brexit!).
Πως να γινόταν διαφορετικά όταν τον Ιούνη του 2018 η ετήσια Σύνοδος της "Λέσχης Μπίλντερμπεργκ" συγκλήθηκε στην Ιταλία, το Τορίνο, επισήμως με κεντρικό πολιτικό στόχο την αντιμετώπιση του "λαϊκισμού" κι "εθνικισμού" (Βλέπε: Η "Λέσχη Μπίλντερμπεργκ" για την αντιμετώπιση "λαϊκισμού" κι "εθνικισμού"!).
Τα ορφανά του Πάουλ Γιόζεφ Γκαίμπελς... μάλλον δεν διαθέτουν μνήμη;


Αρκεί να σκεφθούμε πως δεν ασκούν κριτική στον κύριο Σαμαρά, που υποτάχθηκε στο σημερινό αρχηγό του κι εγκατέλειψε την "αδιαλλαξία" αναφορικά με τη "διπλή ονομασία", αλλά τον εμφανίζουν ενάντιο στον Ανδρέα που είχε συμβιβαστεί...
Κι αυτά όταν ο ίδιος ο Ανδρέας Παπανδρέου δηλώνει (βλ. βίντεο παρακάτω), με πολιτική ευθύτητα και γνήσιο πατριωτικό σθένος πως στο θέμα της ονομασίας συμφωνεί με τον Σαμαρά:


Δεν αξίζει πλέον καμία "κριτική" η επίθεση της νέας τάξης, του υπερεθνικού κεφαλαίου κι οι εκπρόσωποί της.
Οσονούπω μπορεί να δούμε ομιλητές και "τιμητές" του Ανδρέα Παπανδρέου τους Κουβέλη, Δραγασάκη, Κωνσταντόπουλο (βρώμικο '89 και μίζωμα μικρού κόμματος από τη siemens, όπως έχει αποκαλύψει ο τότε βουλευτής Περικλής Κοροβέσης) κι ίσως τον ίδιο τον Τσίπρα -αυτός δεν έχει κανένα πρόβλημα, κάνει τα πάντα-... για τα 100 χρόνια από την γέννηση του μοναδικού Αδέσποτου κι Ανυπόταχτου Έλληνα Ηγέτη. Βέβαια αυτά συμβαίνουν γιατί αυτοί που είχαν καθήκον να υπερασπιστούν τις Εθνικές Παρακαταθήκες του Αρχηγού τις εγκατέλειψαν... και τώρα προσπαθούν απλώς να μην εξοστρακιστούν από τη γερμανική σοσιαλδημοκρατία, που έχει αγκαλιάσει τον Τσίπρα, ως το δεύτερο μεγάλο πόλο στην Ελλάδα, δηλώνοντας πρωί μεσημέρι βράδυ: "Εμείς είμαστε οι σοσιαλδημοκράτες"¨!
«Η ομοιότητα της σοσιαλδημοκρατίας με το σοσιαλισμό
είναι όση και η ομοιότητα του φάντη με το ρετσινόλαδο.
Η σοσιαλδημοκρατία είναι μια προσπάθεια
διαιώνισης του καπιταλιστικού συστήματος…»
Ανδρέας Παπανδρέου

Πριν 74 χρόνια οι στρατιώτες του "Κόκκινου Στρατού" μπήκαν στο ναζιστικό στρατόπεδο Άουσβιτς-Μπίρκεναου στην Πολωνία και το ελευθέρωσαν. Δεν ήταν Αμερικανοί στρατιώτες και τανκ!
Όμως, με τη συνεισφορά των ΜΜΕ οι πολίτες πιστεύουν τον Ρομπέρτο Μπενίνι με την ταινία "Η ζωή είναι ωραία". Δεν θυμούνται καν πως στο ναζιστικό στρατόπεδο εξόντωσης βρισκόταν οι κομμουνιστές, οι σοσιαλιστές, οι τσιγγάνοι κι άλλοι μαζί με τους Εβραίους το θρήσκευμα κι όχι "ισραηλινούς". Ξεχνάμε πως το ναζιστικό-σιωνιστικό προτεκτοράτο, ο χωροφύλακας των ιμπεριαλιστών στη Μέση Ανατολή κατασκευάστηκε με τη βία το 1948.
Όπως ακριβώς δεν υπάρχει μνήμη για το πραγματικό Ολοκαύτωμα, την εξολόθρευση 100.000.000 Ανθρώπινων ψυχών. Γιατί κανείς δεν θυμάται τη μνήμη τους; (βλέπε: Το πραγματικό Ολοκαύτωμα... για το οποίο κανείς δεν θέλει να μιλήσει!)
Ποιος να θυμάται άραγε τα λόγια του "δημοκράτη" προέδρου των ΗΠΑ Bill Clinton, όταν υποδεχόταν στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ τον πρώτο "κομμουνιστή" πρωθυπουργό ΝΑΤΟϊκής χώρας, τον Massimo D’Alema: «Αγάπη και ο σεβασμός για έναν φίλο του Roberto Benigni, του πιο αγαπημένου Ιταλού στις Ηνωμένες Πολιτείες» (La Repubblica, 27/4/99).
"Λογικό" όταν τρία (3) Όσκαρ για το "Η ζωή είναι ωραία" κι ούτε ένα για το "The Truman show"

Ο Alessandro Barbero, καθηγητής ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Università degli Studi del Piemonte, μας εξηγεί την πλαστογραφία της ιστορίας στην ταινία του Roberto Benigni, που θαυμάζουμε στην Ελλάδα και σ' ολόκληρο τον κόσμο επειδή έτσι επιβάλλει η νέα τάξη, η παγκοσμιοποίηση.
Ο καθηγητής Barbero εξηγεί -μεταξύ πολλών- πως πρόκειται για μία από τις πολλές πλαστογραφήσεις της ιστορίας (ακριβώς έτσι προσπαθούν σήμερα με την εκχώρηση της Μακεδονίας κι αύριο της Κύπρου, του Αιγαίου, της Θράκης, της Ηπείρου) των "νικητών" κάθε εποχής. "Οι Σοβιετικοί ελευθέρωσαν το Άουσβιτς, όπως και το μεγαλύτερο μέρος των στρατοπέδων συγκέντρωσης και εξόντωσης των ναζί. Ήταν ο "Κόκκινος Στρατός" που κατέστρεψε το 70% της ναζιστικής στρατιωτικής μηχανής στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο".


Η Μακεδονία είναι μία κι είναι ελληνική!
Δεν θα παραδοθεί στη νέα τάξη, όσες πλαστογραφήσεις επιχειρήσουν οι δημοσιογραφικές πόρνες!
"Οι αναμνήσεις μας είναι η δύναμή μας.
Ας μην αφήσουμε ποτέ να σβηστούν από τη μνήμη
οι ηρωικοί σταθμοί της Ιστορίας μας
κι όταν η νύχτα επιχειρεί να ξανάρθει
εμείς ας βάλουμε φωτιά στις μεγάλες επετείους,
όπως θα ανάβαμε πυρσούς"
Βίκτωρ Ουγκό, από γράμμα στον Λουί Μπλανκ (1877)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση