GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι στον τελικό του League Cup Αγγλίας

Ο πρώτος τίτλος της σεζόν βρίσκει κάτοχο σήμερα στην Αγγλία, καθώς Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι μονομαχούν στις 6:30 το απόγευμα στο...

Ο πρώτος τίτλος της σεζόν βρίσκει κάτοχο σήμερα στην Αγγλία, καθώς Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι μονομαχούν στις 6:30 το απόγευμα στο «Γουέμπλεϊ» στον τελικό του League Cup.

Οι «μπλε» βρίσκονται σε κρίση που έγινε πιο βαθιά μετά τη συντριβή με 6-0 από τους «πολίτες» προ ημερών. Είναι κοινό μυστικό πως ο Μαουρίτσιο Σάρι κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή με απόλυση και σίγουρα ένας τίτλος, έστω και ο… μικρότερος που διεκδικούν οι Λονδρέζοι, θα του δώσει πόντους.

Η Σίτι, από την πλευρά της, είναι μέσα στη διεκδίκηση τεσσάρων τίτλων, αλλά θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί επιτυχώς ένα τρόπαιο για πρώτη της φορά.

Για την Τσέλσι αμφίβολος είναι ο γκολκίπερ Κέπα λόγω τραυματισμού, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Πέδρο και Τζαπακόστα.

Στον αντίποδα, ο Πεπ Γκουαρντιόλα αμφιταλαντεύεται μεταξύ Έντερσον και Μούριτς για τη θέση του τερματοφύλακα, ενώ ο Στόουνς προέρχεται από τραυματισμό και οι Μεντί και Ζεσούς διεκδικούν θέση βασικού.

Οι δύο ομάδες μετρούν από πέντε κατακτήσεις League Cup, με τη Λίβερπουλ μοναδική ομάδα που έχει περισσότερες (8).

Πάντως, δεν έχουν συναντηθεί ποτέ σε τελικό της διοργάνωσης και η τελευταία τους μονομαχία για το θεσμό ήταν για τον τρίτο γύρο της περιόδου 1993-94, όταν η Σίτι είχε νικήσει με 1-0.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση