GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mητσοτάκης: Η κυβέρνηση μειοψηφίας νοικιάζει πρόσθετους «κομπάρσους» - Ο Τσίπρας να ορίσει εκλογές - ΒΙΝΤΕΟ

«Για να παίξει την τελευταία πράξη της, η κυβέρνηση μειοψηφίας νοικιάζει πρόσθετους κομπάρσους», κατήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ...

«Για να παίξει την τελευταία πράξη της, η κυβέρνηση μειοψηφίας νοικιάζει πρόσθετους κομπάρσους», κατήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνεδρίαση των τομεαρχών της Νέας Δημοκρατίας. «Βουλευτές πιόνια αλλάζουν κόμματα με την πρώτη ευκαιρία, ενώ δυο ενώ είναι σε άλλη κοινοβουλευτική ομάδα, στηρίζουν άλλο κόμμα», συμπλήρωσε.

Μια εβδομάδα χρειάστηκε ο Αλέξης Τσίπρας για να διαχειριστεί τους εκβιασμούς Καμμένου, ενώ ο Πρόεδρος της Βουλής λειτουργεί ως κομματικό στέλεχος, ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και σχολίασε: «Θα έπρεπε να είχε επιστρέψει τόσο την επιστολή του πρωθυπουργού, όσο και αυτές των έξι βουλευτών ως ‘απαράδεκτες’».

Επανέλαβε την κατηγορία για «κυβέρνηση κουρελού» και υποστήριξε ότι η σήψη που απλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ δηλητηριάζει το σύνολο της πολιτικής ζωής και πριονίζει το πολίτευμα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε για νέφος συναλλαγής και θεσμικής ανωμαλίας και τόνισε ότι το μόνο που μένει στον Αλέξη Τσίπρα είναι να ορίσει τον χρόνο εκλογών.

«Σε κάθε περίπτωση, αν δεν γίνουν νωρίτερα οι εκλογές, σε 108 ημέρες από σήμερα ο λαός θα απαντήσει στην πρωτοφανή εκτροπή. Στις 26 Μάιου, ότι και να γίνει, κάλπες θα στηθούν και οι πολίτες θα στείλουν το μήνυμα, εφόσον δεν συμπέσουν οι ευρωεκλογές με τις Εθνικές. Σε αυτές τις συνθήκες οι ευρωεκλογές μετατρέπονται, σε εθνικές εκλογές», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Τουρκία είπε:

«Όλοι οι Έλληνες ανησυχούν για το σημερινό ταξίδι του Τσίπρα στην Τουρκία. Τα όσα έκανε στο Σκοπιανό και το αποτέλεσμα της 17ωρης διαπραγμάτευσης που μας έφερε ένα νέο μνημόνιο δεν μαρτυρούν μεγάλη ικανότητα διαπραγμάτευσης», ενώ σημείωσε ότι «ήρθε η ώρα να κάνει η Τουρκία ένα βήμα για την επαναλειτουργία της Σχολής της Χάλκης.»

Ειδικότερα για το Σκοπιανό ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε «θα καταψηφίσουμε το πρωτόκολλο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ» και «δεν απεμπολούμε το δικαίωμα βέτο για την πορεία των Σκοπίων στην ΕΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση