GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο στόχαστρο η Μέγκαν Μαρκλ - Ποιοι ζητούν MEGXIT; - ΒΙΝΤΕΟ

Η Μέγκαν Μαρκλ δέχεται το τελευταίο διάστημα σφοδρή επίθεση στα social media, με αρκετούς να ζητούν να φύγει από τη Βρετανία. Οι υ...

Η Μέγκαν Μαρκλ δέχεται το τελευταίο διάστημα σφοδρή επίθεση στα social media, με αρκετούς να ζητούν να φύγει από τη Βρετανία.

Οι υπεύθυνοι του Παλατιού έχουν αρχίσει να ανησυχούν για το θέμα. Η Dailymail επιβεβαίωσε την εκτενή καμπάνια που γίνεται στο twitter, χαρακτηρίζοντας την μάλιστα "καμπάνια μίσους" κατά της Δούκισας τουτ Σάσεξ. Το hashtag που χρησιμοποιούν είναι το #MEGXIT.

Το θέμα πήρε έκταση μετά την διαγραφή από τους εργαζομένους του Παλατιού μιας σειράς αθλίων αναρτήσεων από τα επίσημα κανάλια του στα social media.

Μια πηγή ανέφερε στην εφημερίδα : "Παίρνουμε εξαιρετικά σοβαρά οποιαδήποτε απειλή ή προσβολή και ενημερώνονται οι ανώτεροι μας, αλλά η βασική μας ανησυχία είναι ο βαθμός της επιθετικότητας και του μίσους στα σχόλια".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση