GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Τζεφ Μπέζος έστειλε πάνω από 20 "ροζ" φωτογραφίες στη Σάντσεζ - BINTEO

Με συνέντευξή του στο Vanity Fair ο αδερφός της ερωμένης του Τζεφ Μπέζος ξεκαθαρίζει πως δεν είναι αυτός ο "πληροφοριοδότης&q...

Με συνέντευξή του στο Vanity Fair ο αδερφός της ερωμένης του Τζεφ Μπέζος ξεκαθαρίζει πως δεν είναι αυτός ο "πληροφοριοδότης" του National Enquirer που αποκάλυψε τον δεσμό του δισεκατομμυριούχου με τη Λόρεν Σάντσεζ.

Ο Μάικλ Σάντσεζ αποκάλυψε ότι ο ιδρυτής της Amazon λατρεύει την αδερφή του την οποία σκέφτεται και να παντρευτεί ενώ τους περασμένους μήνες της είχε στείλει περισσότερες από 20 φωτογραφίες του γεννητικού του οργάνου.

Πάντως, ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν είχε καμία σχέση με τη διαρροή αυτών των "ροζ" φωτογραφιών. Από την πλευρά του ο δισεκατομμυριούχος κατηγορεί το αμερικανικό σκανδαλοθηρικό περιοδικό National Enquirer για εκβιασμό καταγγέλλοντας ότι τον εκβίασε πως θα δημοσιεύσει προσωπικές του φωτογραφίες.

Μάλιστα, η μητρική εταιρεία του National Enquirer, η American Media Inc (ΑΜΙ), ήθελε να σταματήσει την έρευνα πώς κατέληξαν στα χέρια του περιοδικού προσωπικά του μηνύματα.

Στο μεταξύ, ο Μάικλ Σάντσεζ φέρεται να είναι υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ και άρα αντίπαλος ιδεολογικός του Τζεφ Μπέζος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση