GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολάκης: Είσαι playmοbil - Άδωνις: Είσαι σαχλαμάρας - ΒΙΝΤΕΟ

Ανέβηκαν οι τόνοι κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης. Αφορμή η τοποθέτηση το...

Ανέβηκαν οι τόνοι κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης. Αφορμή η τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη για τη συνομιλία του με τον Γιάννη Στουρνάρα. Την ώρα που μιλούσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και αναφερόταν στα δάνεια πολιτικών προσώπων, αντέδρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σηκώνοντας το χέρι του.

"Να το χεράκι πάνω. Κουνήθηκε το playmobil" του είπε ο κ. Πολάκης.

Δείτε στο βίντεο στο 4.40'

"Την Πέμπτη έχουμε δικαστήριο. Εκδικάζεται η δική μου αγωγή κατά του κ. Πολάκη για ψεύδη αναφορικά με το δικό μου πόθεν έσχες το οποίο γνωρίζει, γιατί του έστειλα την γνωμοδότηση της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής, η οποία, ομόφωνα και με την υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ, έκρινε ότι το πόθεν έσχες μου είναι μια χαρά. Ως προς το δικό μου δάνειο, το πήρα όντας ιδιώτης και πριν εκλεγώ βουλευτής, είναι στεγαστικό, είναι τοκοχρεολυτικό. Είναι στεγαστικό δάνειο πρώτης κατοικίας. Αν είναι για τα αυτονόητα να συνεννοούμαστε με λάσπη, δεν θα βγάλουμε άκρη.

Και επειδή ο κ. Πολάκης ενέπλεξε τον κ. Στουρνάρα σε ποινικές υποθέσεις που είναι σε εξέλιξη, με βάση τον νόμο που συζητάμε σήμερα του κ. Καλογήρου για το τεκμήριο της αθωότητας, ο κ. Πολάκης θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο γιατί παρεμβαίνει σε ποινική υπόθεση σε εξέλιξη. Ούτε αυτό δεν έχεις καταλάβει και είσαι και υπουργός, σαχλαμάρα" του απάντησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ που έλαβε τον λόγο επί προσωπικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση