GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Popstar αρραβωνιάστηκε Χολιγουντιανό σταρ την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - ΦΩΤΟ

Περίμενε την ημέρα του έρωτα για να κάνει την πολυπόθητη πρόταση και εκείνη είπε το ναι. Ο λόγος για τον Ορλάντο Μπλουμ και την Κέ...

Περίμενε την ημέρα του έρωτα για να κάνει την πολυπόθητη πρόταση και εκείνη είπε το ναι. Ο λόγος για τον Ορλάντο Μπλουμ και την Κέιτι Πέρι που αρραβωνιάστηκαν ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Έπειτα από τρία χρόνια ταραχώδους σχέσης με τα πάνω και τα κάτω, τους χωρισμούς και τις επανασυνδέσεις τους, το ζευγάρι αποφάσισε πως θέλει να είναι για πάντα μαζί.

Η Κέιτι Πέρι ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα επιδεικνύοντας στο instagram το δαχτυλίδι αρραβώνα που μοιάζει με λουλούδι που ανθίζει, ενώ την ίδια φωτογραφία ανήρτησε και στον δικό του λογαριασμό ο Ορλάντο Μπλουμ. Η μητέρα της τραγουδίστριας ήταν εκείνη που ανακοίνωσε τα νέα μέσω facebook προκαλώντας φρενίτιδα στους θαυμαστές των δύο καλλιτεχνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση