GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη για το Power of Love: Ποιος παίκτης από τον περσινό κύκλο έκανε αίτηση για να ξαναμπεί στο παιχνίδι; - ΒΙΝΤΕΟ

Έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Παιδιά από σπίτι» και αποκάλυψε ότι δήλωσε συμμετοχή για να ξαναμπεί στο Power of Love. Ο...

Έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Παιδιά από σπίτι» και αποκάλυψε ότι δήλωσε συμμετοχή για να ξαναμπεί στο Power of Love.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ, ξάφνιασε με την αποκάλυψή του, καθώς επιθυμεί να επιστρέψει στο σπίτι της αγάπης, παίρνοντας έτσι μέρος στον δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού!

Ο λόγος για τον Ανδρέα Ανδρεανό, ο οποίος δεν δίστασε να… καρφώσει τους φετινούς παίκτες του Power of Love, μιλώντας για ψεύτικες προσωπικότητες, αλλά και σκηνοθετημένες σχέσεις.

«Έκανα αίτηση ξανά γιατί είδα κάποια πράγματα στο παιχνίδι που με έκαναν να θέλω να ξαναμπώ μέσα. Μετά από όλα αυτά που έχω δει, ναι, θα ήθελα να μπω», είπε και συνέχισε:

«Κάποιοι παίκτες, από ένα σημείο και μετά, παύουν να είναι ο εαυτός τους. Πιστεύω ότι υπάρχουν στημένα ζευγάρι. Δεν μου κάθεται καλά η Έλενα η οποία έχει ένα φλερτ με τον Φίλιππο. Δεν μου κάθεται καλά αυτό το ζευγάρι, απλά λέω την άποψή μου».

Πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση