GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βόζεμπεργκ για Τσίπρα: Δεν είσαι γάτα όταν κάνεις αλχημείες για να παραμένεις στην εξουσία

“Γάτα δεν είσαι όταν κάνεις αλχημείες για να παραμένεις στην εξουσία”, είπε μεταξύ άλλων η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ, μιλώντ...

“Γάτα δεν είσαι όταν κάνεις αλχημείες για να παραμένεις στην εξουσία”, είπε μεταξύ άλλων η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.
“Ουσιαστικά την νομιμοποίηση της κυβέρνησης ηθικά στην κοινωνία την έχει χάσει. Όλοι ξέρουμε ότι έχει 145 βουλευτές, τους άλλους τους έχει δανεικούς για να στηρίζεται. Αυτό δεν λέγεται γάτα, αυτό λέγεται πονηρή αλεπού”, σημείωσε η κ. Βόζεμπεργκ και πρόσθεσε:
“Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και στη Μέρκελ μπροστά είπε ότι εγώ δεν συμφωνώ με αυτή τη συμφωνία και δεν θα τη στηρίξω περαιτέρω στον βαθμό που μπορώ να παρέμβω... Εάν αυτό λοιπόν στον πολίτη δεν έχει περάσει και θεωρούν ότι είναι γάτα ή οποιοδήποτε άλλο τετράποδο έχει ευφυΐα, εγώ άλλα ακούσματα ακούω και δεν μιλώ μόνο με Νεοδημοκράτες μιλώ με όλους τους πολίτες”.
“Αρκετά έχουν κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό και αρκετά πια παίζουν με εκβιασμούς, αλληλοδιάδοχες καταστάσεις με βουλευτές δανεικούς, με βουλευτές δορυφόρους, με ανθρώπους οι οποίοι ουσιαστικά για πρώτη φορά εκχωρούν το δικαίωμα της συνείδησης τους στην κυβέρνηση λέγοντας εκ των προτέρων ότι εγώ θα ψηφίσω οτιδήποτε χωρίς να το έχουν καν διαβάσει. Αν αυτό νομίζουν ότι το Σύνταγμα περιγράφει ως την ελεύθερη συνείδηση του βουλευτή κάνουν λάθος. Μπορεί πράγματι τα κόμματα να δίνουν κομματικές γραμμές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εκ των προτέρων θα απαιτούν επιστολή που να δεσμεύει τη μελλοντική ψήφο. Έπρεπε ο Πρόεδρος της Βουλής που και αυτός έχει κάνει λάθη, και μπορούμε να του ασκούμε κριτική, και την επιστολή του Πρωθυπουργού να του τη στείλει πίσω και τις επιστολές των βουλευτών να τις στείλει πίσω”, δήλωσε μεταξύ άλλων η ευρωβουλευτής της ΝΔ αναφέροντας ότι:
“Αυτοί οι άνθρωποι έχουν δεσμεύσει τη συνείδηση τους έγγραφα προς την κυβέρνηση ότι θα πουν ‘ναι’ σε όλα. Αυτό όχι μόνο κανονικό δεν είναι, όχι μόνο κοινοβουλευτικά ορθό δεν είναι, αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι ουσιαστικά δηλητηριάζουν τη Δημοκρατία με αυτές τις αλχημείες και τις μεθοδεύσεις προκειμένου να κερδίσουν ακόμη δύο - τρεις μήνες”.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση