GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαδημούλης: Έκανε καλά ο Πολάκης που ζήτησε τον λόγο από τον Στουρνάρα - Εγώ δεν συνηθίζω να μαγνητοφωνώ συνομιλίες

"Θα προτιμούσα μια πολιτική αντιπαράθεση γιατί θα πάμε σε μια πολωτική πολιτική αντιπαράθεση ενόψει της εκλογικής χρονιάς που ήδη δι...

"Θα προτιμούσα μια πολιτική αντιπαράθεση γιατί θα πάμε σε μια πολωτική πολιτική αντιπαράθεση ενόψει της εκλογικής χρονιάς που ήδη διανύουμε, αλλά προσανατολισμένη στο μέλλον και με αντιπαράθεση προγραμμάτων σχεδίων για το πως θέλουμε να εξελιχθεί και να προχωρήσει η Ελλάδα και η Ευρώπη" δήλωσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Θα ήθελα αυτή η αντιπαράθεση, που πιστεύω ότι θα ανέβει η πόλωση, δεν θα με εκπλήξε αν ξεπεράσει το 70% στις εθνικές εκλογές, να είναι αντιπαράθεση με επιχειρήματα γύρω από στόχους και προγράμματα και όχι με χτυπήματα κάτω από τη μέση" πρόσθεσε.
"Ναι στην έντονη, ουσιαστική πολιτική αντιπαράθεση, όχι σε ένα κλίμα εμφύλιου, μίσους και διχασμού" είπε ο κ. Παπαδημούλης.
"Είμαι βέβαιος ότι και ο Παύλος Πολάκης και η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι για τα θέματα αυτά θα ασχοληθούν με όσα λέει η δήλωση Στουρνάρα. Ο Παύλος Πολάκηςυπέστη έναν απίστευτο πόλεμο λάσπης ότι τάχα πήρε με πλάγιο τρόπο και με διαβλητές μεθόδους δάνειο. Επ' αυτού υπήρξε σαφέστατη ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος που είπε ξεκάθαρα ότι ο Πολάκης δανείστηκε απόλυτα νόμιμα. Είμαι κατηγορηματικά υπέρ του να μην υπάρχουν δύο μέτρα και σταθμά, να ψαχτούν τα πάντα. Το 'αυτά δεν είναι της αρμοδιότητας μου' που λέει ο Γιάννης Στουρνάρας δεν με καλύπτει. Ακόμη κι αν ο έλεγχος των τραπεζικών δανείων των λεγόμενων συστημικών τραπεζών ανήκει στον SSM, ο κεντρικός τραπεζίτης της Ελλάδας οφείλει να ζητήσει να ψαχτούν τα δάνεια της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, τα δάνεια με αέρα του Ψυχάρη, τα αντίστοιχα του Κήρυκα Χανίων και επίσης περιμένω όχι δύο μέτρα και σταθμά στην αξιολόγηση και προβολή των θεμάτων που αφορούν τις πρόσφατες καταγγελίες Τσουκάτου. Γι' αυτό δεν έχω ακούσει κιχ από τη Φώφη Γεννηματά και την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ αλλά ούτε από τη ΝΔ" τόνισε.
"Σε ό,τι με αφορά, θεωρώ ότι πολύ καλά έκανε ο Π. Πολάκης που ζήτησε τον λόγο και δημοσίως και τηλεφωνικώς από τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, εγώ δεν συνηθίζω να μαγνητοφωνώ συνομιλίες μου με άλλους" σχολίασε σχετικά με τη δημοσίευση της συνομιλίας Πολάκη - Στουρνάρα.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση