GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκουρλέτης για Παπαχριστόπουλο - Ζουράρι: Το πρόβλημα είναι του Καμμένου με τις γραφικότητες και τις βαρύγδουπες δηλώσεις

"Υπάρχει μια υπερβολή πια στο επίπεδο των δηλώσεων και αντιδηλώσεων χάνουν και τη σημασία τους για το περιεχόμενο τους και οι λέξεις...

"Υπάρχει μια υπερβολή πια στο επίπεδο των δηλώσεων και αντιδηλώσεων χάνουν και τη σημασία τους για το περιεχόμενο τους και οι λέξεις και υπάρχει μια έκπτωση πια σε αυτού του είδους την αντιπαράθεση. Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση περί τέτοιων ζητημάτων, εδώ ότι έχει γίνει, έχει γίνει στα πλαίσια του Συντάγματος, των δυνατοτήτων που δίνει καθώς και του κανονισμού που παραμένει ίδιος τελικά" δήλωσε ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ,Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Δεν είναι οποιοιδήποτε βουλευτές, πορεύτηκαν μαζί με την κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια. Και οι δύο έχουν ψηφίσει και δεσμευτεί από τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης ότι θα υλοποιήσουν συγκεκριμένα μέτρα (σ.σ. για Παπαχριστόπουλο και Ζουράρι). Το πρόβλημα λοιπόν είναι στον κ. Καμμένο. Στον κ. Καμμένο με τις γραφικότητες και τις βαρύγδουπες δηλώσεις των τελευταίων ημερών. Αν ο κ. Καμμένος αισθάνεται άβολα να έχει στις γραμμές του, εντός της Κ.Ο. κάποιους βουλευτές που λένε ότι εμείς θα κάνουμε αυτά τα οποία έχουμε δεσμευθεί απέναντι στον ελληνικό λαό, ας κάνει ότι νομίζει εκείνος" πρόσθεσε.
"Γιατί εκβιασμός; Ποιος εκβιάζει ποιον; Μπορεί να λέει ο καθένας ότι λέει, σημασία έχει πως κρίνονται και πως αξιολογούνται αυτές οι δηλώσεις. Μας έλεγαν για στημένο διαζύγιο αλλά βλέπετε ότι οι δηλώσεις του κ. Καμμένου, ανεξάρτητα από την σοβαρότητα του ή όχι μόνο στημένες δεν δείχνουν. Κάθε φορά μας εκπλήσσει, μέχρι του σημείου που γίνονται γραφικές αυτές οι δηλώσεις. Άρα εδώ έχουμε να κάνουμε με κάτι συγκεκριμένο, με πολύ σοβαρά πολιτικά ζητήματα. Γιατί λοιπόν οι 120 δόσεις δεν θα πρέπει να ψηφιστούν από τον κ. Παπαχριστόπουλο; Επειδή δεν το θέλει ο κ. Καμμένος; Δεν το καταλαβαίνω αυτό" ανέφερε.
Ερωτηθείς για τις εκλογές και το χρονικό πλαίσιο απάντησε ότι "Τον Οκτώβριο λήγει η τετραετής θητεία, γιατί έχουμε εθιστεί στο γεγονός ότι ποτέ καμία κυβέρνηση δεν ολοκλήρωσε την τετραετία; Το Σύνταγμα λέει τέσσερα χρόνια. Θεωρώ ότι έχοντας πια διαμορφώσει ένα σταθερό έδαφος στο πεδίο της οικονομίας, πρέπει να αφήσουμε τον κόσμο να εργαστεί με ησυχία, να παράγει με ήρεμο πολιτικό περιβάλλον".
Για την επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία είπε ότι "έτσι όπως μέχρι τώρα έχει εξελιχθεί αυτή η επίσκεψη έχει ένα θετικό αποτύπωμα, όπως και να το δει κανείς γιατί πρέπει να επισημάνουμε ότι έρχεται μετά από μια περίοδο που υπήρχε μια ψύχρανση και ένταση των σχέσεων μας με τη γειτονική χώρα και αυτό βέβαια πρέπει να το δούμε και σε όλο το φάσμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων που είναι δύσκολες διαχρονικά με πολλά σκαμπανεβάσματα, όπου η βασική επιλογή τουλάχιστον από την ελληνική πλευρά είναι η διεκδίκηση πάντα του σεβασμού του ενός απέναντι στον άλλο και να προκρίνουμε τον διάλογο απέναντι στις παραβιάσεις και την ένταση".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση