GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο απλά και έξυπνα tips για «μυρωδάτα» σκουπίδια

Αυτή η ενοχλητική μυρωδιά που αναδύεται από το ντουλάπι της κουζίνας σας όπου έχετε τον κάδο με τα σκουπίδια πρέπει να σταματήσει. Και εμ...

Αυτή η ενοχλητική μυρωδιά που αναδύεται από το ντουλάπι της κουζίνας σας όπου έχετε τον κάδο με τα σκουπίδια πρέπει να σταματήσει. Και εμείς σας έχουμε τον πιο απλό τρόπο για να καταφέρετε να την εξαφανίσετε.
Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μερικά φύλλα εφημερίδας-γύρω στις 10 σελίδες- οι οποίες θα σας λύσουν τα χέρια και θα σας απαλλάξουν από οποιαδήποτε ενοχλητική μυρωδιά έρχεται από τα σκουπίδια σας.
Βάλτε τα φύλλα εφημερίδας, το ένα πάνω από το άλλο, στον πάτο του κάδου σας, κάτω από τη σακούλα σκουπιδιών. Με αυτό το κόλπο θα σταματήσετε την «έξοδο» της άσχημης μυρωδιάς από τον κάδο σας αλλά και από τη σακούλα σκουπιδιών μέσα στον κάδο. Αυτό συμβαίνει γιατί οι περισσότερες από τις άσχημες μυρωδιές δημιουργούνται από την υγρασία που μαζεύεται στον πάτο του κάδου. Η εφημερίδα θα απορροφάει την υγρασία και έτσι δεν θα μυρίζει ο κάδος.
Εφαρμόστε αυτό το απλό κόλπο και θα δείτε ότι πράγματι έχει αποτέλεσμα. Φροντίστε να αλλάζετε τα φύλλα εφημερίδας κάθε φορά που πετάτε τα σκουπίδια και να τα ανανεώνετε με καινούργια.
Tip Αν ο κάδος σας μυρίζει ήδη αρκετά άσχημα ρίξτε στον πάτο του 1/4 φλ. μαγειρικής σόδας και αφήστε την όλη τη μέρα. Το βράδυ τρίψτε με ένα σφουγγάρι και λίγο νερό και όλες οι μυρωδιές θα εξαφανιστούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση