GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Xαρίζω τον κ. Κουίκ στον Πρωθυπουργό αλλά η έδρα ανήκει στους ΑΝΕΛ - ΒΙΝΤΕΟ

"Εγώ δεν απειλώ κανέναν με αποκαλύψεις, αυτούς που απειλώ τους απειλώ ευθέως. Και εκείνον, τον οποίον όχι απλώς απειλώ αλλά δ...

"Εγώ δεν απειλώ κανέναν με αποκαλύψεις, αυτούς που απειλώ τους απειλώ ευθέως. Και εκείνον, τον οποίον όχι απλώς απειλώ αλλά δηλώνω ότι θα συντρίψω είναι ο πρώην υπουργός Εξωτερικών που εξαπάτησε τους Έλληνες τον Νίκο Κοτζιά" δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος τόνισε πως οι ΑΝΕΛ είναι οι μόνοι που δεν δέχονται την παράδοση του όρου Μακεδονία, σε αντίθεση με τη Νέα Δημοκρατία, η οποία δέχεται τον γεωγραφικό προσδιορισμό και άναβε λαμπάδες, όπως είπε την ώρα που ψηφιζόταν στη Βουλή.

“Εμείς είμαστε η μόνη δύναμη που λέμε όχι στην παράδοση του ονόματος Μακεδονία, κανένα σύνθετο κανένας γεωγραφικός προσδιορισμός. Καλώ τους βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι παίζουν ένα παιχνίδι εις βάρος των ΑΝΕΛ στη Βόρεια Ελλάδα, να πουν είναι υπέρ της Βόρειας Μακεδονίας ή όχι; Είναι αυτοί που παραδίδουν πρώτοι τον όρο Μακεδονία. Μητσοτάκης και Τσίπρας είναι ακριβώς το ίδιο. Παρέδωσαν τον όρο Μακεδονία χωρίς να σεβαστούν την απόφαση των πολιτικών αρχηγών το 1992. Αυτή τη είναι η εθνική θέση που πάρθηκε υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και δεν ανετράπη ποτέ”, ανέφερε ο κ. Καμμένος, σημειώνοντας πως είναι μύθος ότι η εθνική γραμμή άλλαξε στο Βουκουρέστι.

“Ποτέ ο Κώστας Καραμανλής δεν δέχθηκε να προτείνει γεωγραφικό προσδιορισμό. Άδειασε την Μπακογιάννη εκείνο το βράδυ”, είπε.

“Δεν δεχόμαστε εκβιασμούς ότι έχουμε να πούμε οι ΑΝΕΛ το λέμε στα μούτρα. Ούτε σενάρια διαρρέουμε, ούτε ιστορίες με αρκούδες και τροπικά πλοία. Εμείς αυτά που λέμε τα λέμε ευθέως και τα υποστηρίζουμε στα δικαστήρια, όμως δεν ήρθε προχθες η κ. Μπακογιάννη. Με ευθύτητα λοιπόν σας λέω ότι ο κ. Πρωθυπουργός, ο εταίρος μας μέχρι προχθές, δεν φέρθηκε με εντιμότητα, προτείνοντας σε βουλευτές των ΑΝΕΛ, καρέκλες έναντι της ψήφου. Εμείς δεν θα το κάναμε ποτέ. Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη να έχει 151 βουλευτές, αλλά θα έπρεπε αυτοί οι βουλευτές να εξαγοραστούν από τους ΑΝΕΛ; Δεν υπήρχαν άλλοι από το ΠΑΣΟΚ ή το ΠΟΤΑΜΙ; Είναι έντιμο σε μια συνεργασία τέτοια, τη Δευτέρα το πρωί και πριν αρχίσει η συζήτηση στη Βουλή για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, όταν ο Παπαχριστόπουλος παραδίδει την έδρα, καθαρά και στα ίσια, να κλαπεί αυτή η έδρα για να κρατηθεί ο κ. Κουίκ υπουργός, παίρνοντας την έδρα; Του τον χαρίζω τον κ. Κουίκ αν θέλει ο κ. Τσίπρας, αλλά η έδρα ανήκει στους ΑΝΕΛ”, δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση