GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποθέωσε Ράκιτιτς με... μπηχτές για Πογκμπά ο Μουρίνιο

Μετά τη νίκη στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για το Κύπελλο, η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε μία ακόμα αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, επικρατώντας χ...

Μετά τη νίκη στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για το Κύπελλο, η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε μία ακόμα αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, επικρατώντας χθες με 1-0 της Ρεάλ Μαδρίτης χάρη σε τέρμα του Ιβάν Ράκιτιτς.
Ο πρώην τεχνικός της «Βασίλισσας» Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος έκανε την εμφάνιση του σε τηλεοπτική εκπομπή, με αφορμή το clasico, σχολίασε την εμφάνιση των «μερένχες» στο ματς με τους «μπλαουγκράνα», ενώ παράλληλα έσπευσε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον διεθνή Κροάτη σκόρερ Ιβάν Ράκιτιτς που με το τέρμα του έδωσε τη νίκη στους Καταλανούς, πετώντας τα «βέλη» του στον Πολ Πογκμπά για το instagram και τα social media.
Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος προπονητής στην τοποθέτησή του ανέφερε τα εξής: «Η Ρεάλ έχασε επειδή δεν έχει έναν παίκτη όπως ο Ίβαν. Είναι ένας από τους πιο υποτιμημένους παίκτες στον κόσμο. Ίσως φταίει το γεγονός ότι δεν εστιάζει στο instagram, αυτά τα πράγματα είναι σημαντικά στην εποχή μας. Χρειάζεται να βελτιωθεί στο κομμάτι των social media. Δεν θα καταλάβω ποτέ το μίσος που εισπράττει από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα».

ΠΗΓΗ: FILATHLOS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση