GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στη Βρετανία: 14 θύματα επίθεσης με μαχαίρι μέσα σε 16 ημέρες - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Σοκάρουν τα στοιχεία που καταγράφονται στη Βρετανία, όπου μέσα σε 16 ημέρες, 14 άτομα δέχθηκαν δολοφονική επίθεση με μαχαίρι, ενώ ...

Σοκάρουν τα στοιχεία που καταγράφονται στη Βρετανία, όπου μέσα σε 16 ημέρες, 14 άτομα δέχθηκαν δολοφονική επίθεση με μαχαίρι, ενώ η εγκληματικότητα γνωρίζει φοβερή έξαρση στη χώρα.

Το προηγούμενο βράδυ, ένας άνδρας γύρω στα 20 χρόνια, έπεσε νεκρός καθώς δέχθηκε επίθεση στο σπίτι του. Ο Κάρλος Ροντρίγκεζ φέρεται να δέχθηκε έξι μαχαιριές, ενώ βγήκε τρέχοντας στον δρόμο, ουρλιάζοντας "βοήθεια, με κυνηγούν" και έπεσε στο οδόστρωμα αιμόφυρτος. Σοκαρισμένοι οι περαστικοί προσπάθησαν να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες, αλλά ο νεαρός υπέκυψε στα τραύματά του. Ο ύποπτος διέφυγε.

Μέσα σε λίγες ώρες, σημειώθηκε άλλος ένας θάνατος πουπ προκλήθηκε από επίθεση με μαχαίρι. Επρόκειτο για έναν 22χρονο που είχε δεχθεί επίθεση στην Οξφόρδη στις 27 Φεβρουαρίου. Όπως είχε γίνει γνωστό, ο νεαρός παρασύρθηκε από όχημα και στη συνέχεια μαχαιρώθηκε. Ανάμεσα στα 14 θύματα, περιλαμβάνονται δύο 17χρονα παιδιά που μαχαιρώθηκαν σε δύο διαφορετικά περιστατικά το περασμένο σαββατοκύριακο, στο Λονδίνο και το Μάντσεστερ.

Στο Κόβεντρι, μία 14χρονη μαθήτρια καταδιώχθηκε από 15 εφήβους προτού δεχθεί επίθεση πιθανόν μα ψαλίδι. Συνελήφθη μία 16χρονη, ενώ δεν απειλείται η ζωή της μαθήτριας.

Ο υπουργός Εσωτερικών Σατζίντ Χαβίντ ζητεί περισσότερα χρήματα για να αντιμετωπίσει την έξαρση της εγκληματικότητας, ενώ η Τερέζα Μέι και η επικεφαλής της Αστυνομίας Κρεσίντα Ντικ πρόσφατα συγκρούστηκαν διαφωνώντας με το αν η μείωση αστυνομικών ήταν μία από τις αιτίες που πυροδότησε το πρόβλημα.

Στο μεταξύ, στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε ένα βίντεο όπου απεικονίζεται ένας άνδρας να κείτεται στο έδαφος και να δέχεται επίθεση με μαχαίρι από άλλον άνδρα ενώ μια γυναίκα στέκεται δίπλα και γελάει. Οι δύο άνδρες ήρθαν στα χέρια και ο ένας μαχαίρωσε τον άλλον ενώ η γυναίκα καταγράφει την επίθεση στο κινητό και γελά με αυτά που παρακολουθεί. Το περιστατικό συνέβη έξω από παμπ στο Τίπτον, στα Δυτικά Μίντλαντ το σαββατοκύριακο.

Το θύμα νοσηλεύεται και η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη. Ένας 39χρονος συνελήφθη ως ύποπτος της συγκεκριμένης επίθεσης. Αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να δημοσιοποιηθούν περισσότερες λεπτομέρειεςς ενώ διενεργούνται έρευνες. Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση