GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγνοείται 20χρονη από τη Νίκαια - Το μήνυμα στο Facebook και η έκκληση της οικογένειας

Στο τελευταίο τηλεφώνημα που έκανε στον πατέρα της, έκλαιγε χωρίς να του εξηγήσει τον λόγο, το έκλεισε και από τότε σιωπή. Η σπουδάστρι...

Στο τελευταίο τηλεφώνημα που έκανε στον πατέρα της, έκλαιγε χωρίς να του εξηγήσει τον λόγο, το έκλεισε και από τότε σιωπή.
Η σπουδάστρια νοσηλευτικής Ιωάννα Παπαθανασίου 20 χρόνων, αγνοείται από το απόγευμα της Τρίτης 26 Φεβρουαρίου.
Νωρίς το πρωί της προηγούμενης μέρας έφυγε από το σπίτι όπου ζει με την μητέρα και τα αδέλφια της στη Νίκαια, ενώ όλοι απουσίαζαν.
Λίγες ώρες μετά όταν ο αδελφός της επέστρεψε σπίτι διαπίστωσε πως έλλειπαν τα ρούχα της, το λάπτοπ και το βιβλιάριο ασθενείας της. Το κινητό της τηλέφωνο και ο προσωπικός της λογαριασμός στο Facebook απενεργοποιήθηκαν και οι συγγενείς της ανησυχούν μήπως της έχει συμβεί κάτι κακό.
Όπως ανέφεραν συγγενείς της μιλώντας στην εκπομπή Φως στο Τούνελ τίποτα στη συμπεριφορά της 20χρονης δεν έδειχνε πως σκόπευε να φύγει.
Η αδελφή της Χρύσα που βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής και διατηρούσε μαζί της στενές και αρμονικές σχέσεις, ανέφερε πως το τελευταίο διάστημα δεχόταν πιέσεις από έναν άνδρα που ζει στο Μιλάνο της Ιταλίας.
«Αυτό που με ανησύχησε ιδιαίτερα ήταν ένα μήνυμα που μου έστειλε μέσω Facebook πριν απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός της, το οποίο έλεγε: ‘Δεν θέλω να σας ξαναδώ, δεν θα γυρίσω στο σπίτι’. Η αδελφή μου ποτέ δεν θα εκφραζόταν με αυτόν τον τρόπο, δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνικό άτομο, ούτε τόσο παρορμητικό. Πιστεύω πως κάποιος άλλος έγραψε αυτό το μήνυμα», τόνισε.
Η μητέρα της αγνοούμενης κοπέλας είπε γεμάτη αγωνία: «Το μόνο που ζητάω είναι αν μας ακούει να επικοινωνήσει και να μας πει αν είναι καλά και πως δεν κινδυνεύει . Να δώσει ένα σημάδι ζωής».
Η ίδια απηύθυνε δραματική έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη της να επικοινωνήσει με την εκπομπή ή τις Αρχές.
Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: anikolouli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση