GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα στοιχεία για τους τρεις υπόπτους που φέρονται ότι βίασαν την Ελένη Τοπαλούδη το 2017- ΒΙΝΤΕΟ

Οι τρεις ύποπτοι για τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη προσήχθησαν στην Ασφάλεια Ρόδου κάτω από άκρα μυστικότητα. Οι αστυνομικοί του...

Οι τρεις ύποπτοι για τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη προσήχθησαν στην Ασφάλεια Ρόδου κάτω από άκρα μυστικότητα. Οι αστυνομικοί τους ενημέρωσαν ότι υπάρχουν καταθέσεις που τους εμπλέκουν στον βιασμό της άτυχης φοιτήτριας τον Νοέμβριο του 2017, έναν χρόνο πριν από τη δολοφονία της.

Την υπόθεση του βιασμού της Ελένης Τοπαλούδη αποκάλυψαν στις Αρχές τρεις φίλες της. Η μητέρα της φοιτήτριας έδωσε τα δύο από τα τρία ονόματα στην ανακρίτρια. Η καλύτερη φίλη της αδικοχαμένης φοιτήτριας ισχυρίστηκε αρχικά στο Λιμενικό ότι η Ελένη φοβόταν τρία άτομα που εμπλέκονταν σε υπόθεση βιασμού εναντίον της και ότι δεν έκανε μήνυση γιατί θα της έκαναν κακό.

Η οικογένεια της φοιτήτριας επιμένει ότι ο βιασμός της και η δολοφονία της συνδέονται. Από την έρευνα προκύπτει ότι ένας από τους τρεις υπόπτους με καταγωγή από τις Σέρρες ήταν συμμαθητής του Ροδίτη σε ΕΠΑΛ του νησιού.

Οι τρεις ύποπτοι αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κληθούν για κατάθεση. Η έρευνα για τον πρώτο βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη είναι σε πλήρη εξέλιξη τόσο από την αστυνομία όσο και από την Ανακρίτρια Ρόδου.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση