GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δικηγόρος του 31χρονου που έχασε το μάτι στα επεισόδια του ΟΑΚΑ: Μακάρι η ωμή επίθεση να είναι καταγεγραμμένη και να βρεθεί ο ένοχος

''Απρόκλητη επίθεση η οποία προκάλεσε ανεπανόρθωτες βλάβες'' έκανε λόγο στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Μάνου Ν...

''Απρόκλητη επίθεση η οποία προκάλεσε ανεπανόρθωτες βλάβες'' έκανε λόγο στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή ο δικηγόρος του 31χρονου φιλάθλου, Νίκος Αλετράς.

Ο κ. Αλετράς απέκλεισε το ενδεχόμενο ο αστυνομικός, ο οποίος χτύπησε βάναυσα τον πελάτη του με το γκλομπ με αποτέλεσμα να χάσει οριστικά την όραση από το αριστερό του μάτι δεν είχε λάβει τέτοια εντολή. «Ο κοντότερος της διμοιρίας τον χτύπησε κατευθείαν με γκλομπ στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να έχει κάταγμα στην κάτω γνάθο, πολλαπλά κατάγματα στη μύτη και το χειρότερο ότι είναι οριστική η απώλεια της όρασης από το αριστερό μάτι. Αποκλείεται ο συγκεκριμένος να εκτελούσε κάποια εντολή , δεν υπάρχει περίπτωση να έχει δώσει κάποιος αυτή την εντολή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αλετράς ζητώντας να αποδοθούν ευθύνες.

Μάλιστα, ο κ. Αλετράς υποστήριξε ότι «ο πελάτης του δεν έχει καμία σχέση με τον οπαδικό χώρο του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού. Δεν είναι οργανωμένος οπαδός, υποστηρίζει μεγάλη ομάδα της Βορείου Ελλάδος. Ο άνθρωπος είναι ουδέτερος, δεν έχει κανέναν κίνητρο και κανέναν λόγο να συμμετέχει σε οποιοδήποτε επεισόδιο» .

Παράλληλα, ο δικηγόρος του 31χρονου τόνισε ότι «η αστυνομία έχει ευαισθητοποιηθεί από χθες, έχουν γίνει ενέργειες από το τμήμα αθλητικής βίας προκειμένου να καταθέσει και να βρεθεί ο άνθρωπος ο οποίος προέβη σε αυτήν την επίθεση. Το κυρίαρχο είναι να βρεθεί ο ένοχος και να αποδοθούν ευθύνες. Μακάρι να αξιοποιηθεί το υλικό από παντού και αυτή η ωμή επίθεση να είναι καταγεγραμμένη, το εύχομαι και το ελπίζω. Όταν προκύπτουν τέτοια αδικήματα, αυτεπαγγέλτως, ό, τι βιντεοσκοπικό υλικό υπάρχει παραδίδεται στην αρμόδια υπηρεσία».

«Αυτός που έχει προβεί σε αυτήν την άθλια ενέργεια, σε αυτήν την εγκληματική κίνηση, πρέπει από την ίδια την αστυνομία και τον μηχανισμό που έχει, να φανεί. Είναι έγκλημα, ο άνθρωπος είναι καθηλωμένος με οριστική απώλεια όρασης στα 31 του, είναι άνθρωπος υψηλά αμειβόμενος, υπάλληλος ναυτιλιακής εταιρείας, οικογενειάρχης. Αυτό που έχει γίνει είναι εκτός του αγωνιστικού χώρου και των εξεδρών του γηπέδου του ΟΑΚΑ. Το τι συνέβαινε μέσα δεν το ξέρουν οι ίδιοι γιατί είχαν φύγει», πρόσθεσε.

Τέλος, ο κ. Αλετράς εξέφρασε την πρόθεση του πελάτη του να κινηθεί νομικά. «Εφόσον βρεθεί αυτός ο οποίος έχει προκαλέσει αυτήν την τεράστια ζημιά και την τραγωδία, θα κινηθεί νομικά προκειμένου να υπερασπίσει τα δικαιώματά του. Το φλέγον είναι ότι μέσα από την ίδια την ΕΛ.ΑΣ να βρεθεί ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος που χωρίς καμία εντολή από κανέναν χτυπάει πολίτες με τέτοια βαναυσότητα προκαλώντας ανεπανόρθωτες βλάβες», δήλωσε ο κ. Αλετράς.

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση