GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη 34χρονος κάτω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης για παράνομη οπλοκατοχή

Στη σύλληψη ενός άντρα, ηλικίας 34 ετών, για παράνομη οπλοκατοχή προχώρησε σήμερα το απόγευμα η Αστυνομία, κάτω σχεδόν από τα γραφ...

Στη σύλληψη ενός άντρα, ηλικίας 34 ετών, για παράνομη οπλοκατοχή προχώρησε σήμερα το απόγευμα η Αστυνομία, κάτω σχεδόν από τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία και φυλασσόταν λόγω της εδώ επίσκεψης του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας Στέργιου Πιτσιόρλα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, αστυνομικοί της ομάδας «ΔΙΑΣ», ακολουθώντας κατά γράμμα τις σχετικές εντολές που είχαν δοθεί,συνέστησαν στον εν λόγω άντρα, που οδηγούσε το ΙΧ αυτοκίνητό του, να μην σταθμεύσει εκείνη την ώρα στο συγκεκριμένο σημείο.

Ωστόσο, ο 34χρονος αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις συγκεκριμένες υποδείξεις και επέμενε να παρκάρει εκεί το όχημά του, προκαλώντας, έτσι, τη διενέργεια ελέγχου από τους άντρες της ομάδας «ΔΙΑΣ», που εντόπισαν μέσα στο αυτοκίνητο ένα πτυσσόμενο γκλομπ!

Ο 34χρονος, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, όπου σχηματίστηκε η σχετική δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή, για να αφεθεί λίγο αργότερα ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση