GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

3,5 εκατ. ευρώ απόψε στο ΤΖΟΚΕΡ: Ποιοι αριθμοί έχουν καιρό να εμφανιστούν

Τουλάχιστον 3.500.000 ευρώ μοιράζει απόψε το ΤΖΟΚΕΡ σε έναν ή περισσότερους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας. Τα έξι συνεχόμενα τζακ...

Τουλάχιστον 3.500.000 ευρώ μοιράζει απόψε το ΤΖΟΚΕΡ σε έναν ή περισσότερους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας. Τα έξι συνεχόμενα τζακ ποτ έχουν «απογειώσει» το ποσό και όλοι αναζητούν το «5+1» που θα αναδείξει η αποψινή κλήρωση.

Για την επιλογή των τυχερών αριθμών αρκετοί παίκτες συμβουλεύονται τα στατιστικά στοιχεία των προηγούμενων κληρώσεων. Για παράδειγμα, παρακολουθούν τους αριθμούς που δεν έχουν εμφανιστεί πολλές φορές ελπίζοντας ότι η κληρωτίδα θα τους αναδείξει στην επόμενη κλήρωση. Από την επεξεργασία των στοιχείων, που είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ, προκύπτουν τα παρακάτω:

Aριθμοί Πεντάδας

Ανάμεσα στους 45 αριθμούς από τους οποίους προκύπτουν οι πρώτοι πέντε αριθμοί της κλήρωσης, έξι έχουν να εμφανιστούν σε περισσότερες από 15 κληρώσεις. Συγκεκριμένα:

· 35 - 23 κληρώσεις

· 4 - 23 κληρώσεις

· 22 - 22 κληρώσεις

· 24 - 19 κληρώσεις

· 11 - 17 κληρώσεις

· 12 - 16 κληρώσεις

Αριθμός ΤΖΟΚΕΡ

Όσον αφορά στο «χρυσό» αριθμό ΤΖΟΚΕΡ, τα 3 νούμερα που δεν έχουν εμφανιστεί για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα είναι τα παρακάτω:

· 16 - 93 κληρώσεις

· 19 - 64 κληρώσεις

· 6 - 60 κληρώσεις

Περισσότερα στατιστικά στοιχεία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση