GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΛ.ΑΣ.: Αυτός είναι ο 48χρονος που ασέλγησε σε βάρος 11χρονης - ΦΩΤΟ

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 48χρονου από το Ηράκλειο ο οποίος...

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 48χρονου από το Ηράκλειο ο οποίος φέρεται να ασέλγησε σε βάρος 11χρονης.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, πρόκειται για τον 48χρονο Εμμανουήλ Νιργιανάκη του Ιωάννη και της Χρυσούλας από το Ηράκλειο Κρήτης.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, τηλεφωνικά στους αριθμούς 28210-25703, 2810-274068 και 2810-274070, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός (1) μηνός, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση