GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εντυπωσιακό ρεκόρ καριέρας με 52 πόντους για τον Αντετοκούνμπο - ΒΙΝΤΕΟ

Μετά τα ριμπάουντ ο εντυπωσιακός Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ρεκόρ καριέρας και στο σκοράρισμα στο ματς των Μπακς με τους Σίξερς, καθ...

Μετά τα ριμπάουντ ο εντυπωσιακός Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ρεκόρ καριέρας και στο σκοράρισμα στο ματς των Μπακς με τους Σίξερς, καθώς τελείωσε το παιχνίδι με 52 πόντους, αν και η ομάδα του ηττήθηκε με 130-125.

Αυτή ήταν η 5η φορά που ο Έλληνας σούπερ σταρ που σημειώνει περισσότερους από 40 πόντους, έχοντας πετύχει τρεις φορές από 43 πόντους, μία φορά 44 και τώρα... 52 πόντους!

Οι 44 πόντοι αποτελούσαν και το προσωπικό ρεκόρ σκοραρίσματος, τους οποίους έχει πετύχει δύο φορές στην καριέρα του. Πέρυσι στη νίκη των Μπακς κόντρα στους Μπλέιζερς και φέτος στη νίκη της ομάδας του απέναντι στους Καβαλίερς.

Κόντρα στους Φιλαντέλφια 76ers είχε 12/18 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 19/21 βολές, 16 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 τάπα και μόλις ένα λάθος!

Πηγή: Filathlos.gr

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση