GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουλιμπαλί: Μπορούσαμε και τη νίκη - Θα δώσουμε τα πάντα για την 5η θέση

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί ανέφερε ότι οι "πράσινοι" μπορούσαν να πάρουν τη νίκη ντέρμπι με την ΑΕΚ (0-0), ενώ τόνισε ότι αυτός...

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί ανέφερε ότι οι "πράσινοι" μπορούσαν να πάρουν τη νίκη ντέρμπι με την ΑΕΚ (0-0), ενώ τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του είναι σε θέση να κατακτήσουν την 5η θέση στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Ήταν ένας ιδιαίτερος αγώνας για μένα, γιατί γυρίζω από τραυματισμούς. Σήμερα ο ένας έπαιζε για τον άλλον και ήμασταν ενωμένοι. Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει γκολ, αλλά το αποτέλεσμα μας ικανοποιεί».

Για το ότι η ομάδα δεν σκοράρει: «Δεν είχαμε την ίδια τύχη που είχαμε στον πρώτο γύρο. Οι επιθετικοί δεν σκοράρουν. Φταίμε και εμείς που δεν τους τροφοδοτούμε σωστά.Από εδώ και πέρα θα είμαστε καλύτεροι»

Για το αν η ομάδα μπορεί να κατακτήσει την 5η θέση: «Χάσαμε βαθμούς στους προηγούμενους αγώνες. Μπορούμε να κατακτήσουμε την 5η θέση. Έχουμε 6 ματς ακόμα και θα παλέψουμε».

Για το Copa Africa: «Βεβαίως είναι σημαντικό για μένα του Copa Africa. Είναι στο χέρι του προπονητή αν θα με επιλέξει, Αυτό που προέχει και είμαι συγκεντρωμένος είναι τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού».

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση