GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει ο 8χρονος Μουσταφά: Πώς βγήκα ζωντανός από τον πόλεμο στη Συρία - ΒΙΝΤΕΟ

Τα τελευταία οκτώ χρόνια, υπολογίζεται ότι περίπου μισό εκατομμύριο Σύριοι σκοτώθηκαν και πολλοί περισσότεροι τραυματίστηκαν. Ο πό...

Τα τελευταία οκτώ χρόνια, υπολογίζεται ότι περίπου μισό εκατομμύριο Σύριοι σκοτώθηκαν και πολλοί περισσότεροι τραυματίστηκαν. Ο πόλεμος οδήγησε τους περισσότερους ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους από οποιαδήποτε άλλη κρίση της εποχής μας, όπως αναφέρει το BBC.

Τα τελευταία χρόνια το BBC News παρακολουθεί στενά την ιστορία του 8χρονου πλέον Μουσταφά. Μία φορά κάθε χρόνο, ένας δημοσιογράφος μιλάει με το αγόρι για όσα του συμβαίνουν.

Οι γονείς του σκοτώθηκαν σε μια επίθεση και ο ίδιος τραυματίστηκε σοβαρά. Οι στιγμές αυτές άλλαξαν τη ζωή του και τα τραύματα του, τον ανάγκασαν να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που έβλεπε τη ζωή μέχρι τότε.

Η δημοσιογράφος συνάντησε το μικρό παιδί στο νέο του σπίτι στην Ιορδανία.

'Οταν προσεύχεσαι τι ζητάς από τον Θεό, τον ρωτά, ο μικρός Μουσταφά απαντά αμέσως: "Να θεραπευτώ. Ότι το χέρι και τα πόδια μου θα κουνηθούν ξανά όπως πριν. Προσεύχομαι να ξανασυναντήσω τον μπαμπά και τη μαμά μου στον παράδεισο".

Έχει μόνο μία φωτογραφία του πατέρα του. Είναι το μόνο που του έχει μείνει ως αναμνηστικό για να τον θυμάται. Δυστυχώς, δεν γλίτωσε καμία φωτογραφία της μητέρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση