GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάρτι του Μανέ στο Μόναχο - Στους «8» η Λίβερπουλ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μανέ ήταν εντυπωσιακός, αλλά ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ έκανε τα πάντα. Έκοβε, έραβε, δημιουργούσε, σκόραρε κιόλας. Η Λίβερπουλ ήταν επι...

Ο Μανέ ήταν εντυπωσιακός, αλλά ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ έκανε τα πάντα. Έκοβε, έραβε, δημιουργούσε, σκόραρε κιόλας.

Η Λίβερπουλ ήταν επιβλητική και οι Reds πέρασαν... εύκολα από το Μόναχο επικρατώντας 3-1 της Μπάγερν και έγιναν η τέταρτη αγγλική ομάδα που θα βρεθεί στα προημιτελικά του Champions League.

Όλο το ματς ήταν μία μαγική παράσταση της ομάδας του Κλοπ, η οποία κατάπιε τους Βαυαρούς μες το ίδιο τους το σπίτι.

Τα πλάνα του Γερμανού τεχνικού της Λίβερπουλ άλλαξαν στο τέταρτο, όταν ο Χέντερσον αποχώρησε και τη θέση του πήρε ο Φαμπίνιο.

Η κατοχή για τους Βαυαρούς άγγιζε το 65%, αλλά οι Reds είχαν τον τρόπο να κλείσουν τους χώρους και να κρατάνε εύκολα το μηδέν. Μάλιστα, στο 25' είχαν την πρώτη καλή φάση, όταν το σουτ του Φιρμίνιο πέρασε μόλις άουτ.

Οι κόκκινοι είχαν τον Μανέ σε εξαιρετική κατάσταση και στο 26' τον είδαν να σκοράρει. Ο Σενεγαλέζος έκανε άνω - κάτω την άμυνα της Μπάγερν, απέφυγε τον Ραφίνια και τον Νόιερ, που είχε κάνει άστοχη έξοδο και με άψογο πλασέ πέτυχε το 1-0.

Η Λίβερπουλ βρήκε χώρους, είχε αυτοπεποίθηση και στο 36' πλησίασε το δεύτερο γκολ, όταν ο Ρόμπερτσον βγήκε στην πλάτη της άμυνας, αλλά το σουτ του το έδιωξε ο Νόιερ σε κόρνερ.

Ωστόσο, μια στιγμή αδράνειας στην αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων έφερε την ισοφάριση. Ο Γκνάμπρι έκανε τη σέντρα και ο Ματίπ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ετσι, έγινε ο 4ος παίκτης των "Κόκκινων" που σημειώνει αυτογκόλ στο Champions League, μετά τους Χίπια, Ρίισε και Μίλνερ.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη, οι Reds προσπαθούσαν να απειλήσουν κυρίως με αντεπιθέσεις και στο 49' πλησίασαν το γκολ, αλλά ο Νόιερ με γροθιές έδιωξε στο σουτ του Σαλάχ.

Οι Βαυαροί είχαν την κατοχή, αλλά είχαν και σε κακή μέρα τον Χάμες, ο οποίος έκανε πολλάς λάθη, κάτι που κόστισε δημιουργικά στην ομάδα του.

Αντίθετα, οι Reds είχαν λύσεις απ' όλες τις γραμμές και στο 69' πήραν τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης. Από κόρνερ του Μίλνερ, ο Φαν Ντάικ νίκησε κατά κράτος Χούμελς και Σούλε και με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 2-1.

Ο Κόβατς ρίσκαρε άμεσα με την είσοδο του Γκορέτσκα στο ματς, αλλά στο 75' είδε τη Λίβερπουλ να αγγίζει το τρίτο γκολ. Ο Σαλάχ έκανε τα πάντα μόνος του, αλλά δεν σήκωσε ποτέ το κεφάλι για να δει τον ακάλυπτο Μανέ, τον πρόλαβε ο Σούλε και χάθηκε η ευκαιρία.

Ο Αιγύπτιος μπορεί να μη βρήκε σε πέμπτο σερί ματς, αλλά στο 86' με εντυπωσιακή σέντρα έδωσε ασίστ στον Μανέ, ο οποίος με άψογη κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-1!

Ήταν το 7ο εκτός έδρας γκολ του Σενεγαλέζου στην Ευρώπη με τους Reds, αφήνοντας έτσι πίσω του Τζέραρντ, Φιρμίνιο.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση