GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ναδάλ μπέρδεψε την ώρα του αγώνα κι έστησε τον αντίπαλό του! - BINTEO

Δεν θα μπορούσε να είναι κορυφαίος σε όλα ο Ράφα Ναδάλ, που έδειξε πως έχει κι αυτός... μειονεκτήματα και συγκεκριμένα με την αντίληψη τ...

Δεν θα μπορούσε να είναι κορυφαίος σε όλα ο Ράφα Ναδάλ, που έδειξε πως έχει κι αυτός... μειονεκτήματα και συγκεκριμένα με την αντίληψη του χρόνου.
Αυτό αποδείχθηκε στο Indian Wells, καθώς μπέρδεψε την ώρα του αγώνα του με τον Τζάρεντ Ντόναλντσον και νομίζοντας πως παίζει στις 20:00 αντί για τις 18:00 που ήταν προγραμματισμένο το παιχνίδι, άργησε να φτάσει στο γήπεδο.
Μάλιστα κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που ο Ναδάλ βγήκε καθυστερημένα από τα αποδυτήρια κι απολογήθηκε στον αντίπαλό του: «Συγγνώμη που άργησα, νόμιζα ότι ήταν στις 20:00», του είπε, για να εισπράξει... πληρωμένη απάντηση: «Δεν θα ξεκινήσουν το ματς χωρίς εσένα».
Παρά την αργοπορημένη άφιξή του στο γήπεδο πάντως, ο Ισπανός δεν δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί και να νικήσει τον Ντόναλντσον με 6-1, 6-1, μέσα σε 1 ώρα και 12 λεπτά.
Rafa Nadal: better at tennis than timekeeping 😅#BNPPO19 pic.twitter.com/VMunHelwZY

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση