GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση όταν πήγαν να βοηθήσουν πολίτη

Επίθεση από άγνωστους δέχθηκαν δύο αστυνομικοί, όταν κλήθηκαν να βοηθήσουν άτονο που βρισκόταν στο οδόστρωμα, στο Ηράκλειο. Οι δύο α...

Επίθεση από άγνωστους δέχθηκαν δύο αστυνομικοί, όταν κλήθηκαν να βοηθήσουν άτονο που βρισκόταν στο οδόστρωμα, στο Ηράκλειο.

Οι δύο αστυνομικοί έσπευσαν στην Οδό Θεοτοκοπούλου μετά από κλήση για άνδρα που βρισκόταν στο οδόστρωμα χωρίς τις αισθήσεις του, πιθανώς από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Ο ένας βγήκε για να δει τον λιπόθυμο άνδρα. Ωστόσο εκείνη τη στιγμή, μία ομάδα περίπου 15 νεαρών αντιεξουσιαστών, που διασκέδαζαν σε κατάστημα της περιοχής, άρχισαν να πετούν πέτρες εναντίον του αστυνομικού αυτοκινήτου και των αστυνομικών.

Μία από αυτές πέτυχε στο κεφάλι τον αστυνομικό που καθόταν στη θέση του οδηγού, ενώ μια άλλη έσπασε το παρμπρίζ του περιπολικού. Ακολούθησε πανικός και οι δύο άνδρες κατάφεραν να ξεφύγουν από τη μανία των νεαρών.

Ο 30χρονος αστυνομικός πήγε στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου του έγιναν ράμματα στο κεφάλι και αποχώρησε μετά από λίγο.

Πηγή e-kriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση