GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαχρήστου: Ήρθα στη Γλασκώβη με ρίσκο και τα κατάφερα

Απόλυτα ικανοποιημένη εμφανίστηκε μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο τριπλούν, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβο...

Απόλυτα ικανοποιημένη εμφανίστηκε μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο τριπλούν, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης, η Βούλα Παπαχρήστου, με το οποίο διπλασίασε τις επιτυχίες της στη διοργάνωση (ήταν 3η το 2017 στο Βελιγράδι).

Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι έφθασε στην επιτυχία, παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε τραυματισμό στο ξεκίνημα της χειμερινής σεζόν (θλάση Β΄ βαθμού στον υποκνημίδιο).

«Μετά τον τραυματισμό μπήκα σε εντατικές θεραπείες και για το λόγο αυτό ευχαριστώ όλο το ιατρικό επιτελείο της ομοσπονδίας. Ήρθα στη Γλασκώβη με ρίσκο και τα κατάφερα. Το σώμα μου άντεξε και εφάρμοσα όσα ζήτησε ο προπονητής μου. Χρειάστηκε πολλή υπομονή και συγκέντρωση» είπε η Παπαχρήστου μετά τον αγώνα της και πρόσθεσε: «Είμαι φτιαγμένη γι' αυτό που κάνω και μου αρέσει. Ήταν το πιο δύσκολο μετάλλιο και γι' αυτό το χαίρομαι. Δεν πρέπει κανείς να τα παρατά στα δύσκολα. Θέλω να είμαι αντάξια των προσδοκιών που υπάρχουν για μένα».

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση