GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρέ - καρέ η στιγμή της διακοπής του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ - ΦΩΤΟ

Τα όσα συνέβησαν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου, αλλά και η αποπνικτική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε, ο...

Τα όσα συνέβησαν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου, αλλά και η αποπνικτική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε, οδήγησε τον Γερμανό διαιτητή Μάρκο Φριτς να προχωρήσει στη διακοπή του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση δακρυγόνων προκειμένου να καταστείλουν τα επεισόδια που γίνονταν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Η αποπνικτική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε ανάγκασε όσους βρίσκονταν μέσα στο γήπεδο να προσπαθήσουν να μετακινηθούν σε άλλες θύρες.

Φυσικά ήταν αδύνατο να συνεχιστεί ο αγώνας λόγω της ατμόσφαιρας, αλλά και την παρουσία οπαδών στο στίβο του ΟΑΚΑ. Στο 70' ο Μάρκο Φριτς οδήγησε τις ομάδες στα αποδυτήρια και στη συνέχεια αποφάσισε ότι το ντέρμπι διακόπτεται οριστικά.

Δείτε τις εικόνες:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση