GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκ στην Κολομβία: Νεογέννητο είχε στην κοιλιά του το δίδυμο αδελφάκι του - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Το δίδυμο αδερφάκι της είχε στην κοιλιά της η νεογέννητη Ιτζαμάρα που ήρθε στη ζωή στις 22 Φεβρουαρίου στην Μπαρανκίγια της Κολομβίας...

Το δίδυμο αδερφάκι της είχε στην κοιλιά της η νεογέννητη Ιτζαμάρα που ήρθε στη ζωή στις 22 Φεβρουαρίου στην Μπαρανκίγια της Κολομβίας.

Η περίπτωση της Ιζαμάρα, όπου το ένα δίδυμο καταπίνει το δεύτερο, είναι σπάνια και κατεγράφη για πρώτη φορά το 1808, ενώ τα περισσότερα παρόμοια συμβάντα καταγράφονται στην Ασία.

Ωστόσο, αυτή η υπόθεση θα μείνει στα ιατρικά χρονικά καθώς είναι η πρώτη φορά που ο γυναικολόγος εντόπισε το δίδυμο στην κοιλιά του βρέφους στο υπερηχογράφημα της 35ης εβδομάδας κύησης, που είναι τρισδιάστατο, και όχι μετά τον τοκετό, ως συνήθως.

Η ιατρική ομάδα πήρε την Ιτζαμάρα στην 37η εβδομάδα κύησης καθώς αν περίμεναν να έρθει η ώρα του τοκετού υπήρχε το ενδεχόμενο να κινδυνεύσει και η δική της ζωή καθώς το δίδυμό της μεγάλωνε στο στομάχι της και επηρέαζε τα εσωτερικά της όργανα. Μία ημέρα μετά τον τοκετό, οι γιατροί έκαναν επέμβαση και αφαίρεσαν το δίδυμο που πέθανε μόλις κόπηκε ο ομφάλιος λώρος. Είχε ύψος 45 χιλιοστά και βάρος 14 γραμμαρίων. Το βρέφος αυτό είχε χέρια και πόδια αλλά δεν είχε καρδιά και εγκέφαλο.

Οι φωτό από την Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση