GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος στη Ρωσία - Πορνοστάρ υποψήφια στις εκλογές - ΦΩΤΟ

Πορνοστάρ που έγινε διάσημη μετά τη συμμετοχή της σε ριάλιτι της ρωσικής τηλεόρασης, δήλωσε ότι θα κατέβει ως υποψήφια στις επικείμεν...

Πορνοστάρ που έγινε διάσημη μετά τη συμμετοχή της σε ριάλιτι της ρωσικής τηλεόρασης, δήλωσε ότι θα κατέβει ως υποψήφια στις επικείμενες εκλογές για να διεκδικήσει τη θέση του κυβερνήτη του Murmansk, μίας πόλης στη Βόρεια Ρωσία.

Η Elena Berkova έθεσε το ερώτημα στους followers που έχει στον λογαριασμό της στο Instagram και άνοιξε διάλογο μαζί τους θέλοντας να μάθει τα προβλήματα που τους απασχολούν.

“Είμαι μαζί σας” γράφει στην ανάρτηση της.

Η Berkova είχε και στο παρελθόν αποπειραθεί να ασχοληθεί με την πολιτική. Το 2009 είχε ανακοινώσει την απόφαση της να διεκδικήσει τη δημαρχία του Σότσι, δημοσιεύοντας μάλιστα και βίντεο προώθησης της καμπάνιας της.

Τελικά, για λόγους που δεν είναι γνωστοί, δεν υπέβαλε επίσημα την υποψηφιότητα της.

To 2017, είχε ανακοινώσει την πρόθεση της να είναι υποψήφια στις προεδρικές εκλογές, υποσχόμενη να εισαγάγει εξετάσεις σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία, ώστε να γίνει η σεξουαλική παρενόχληση αδίκημα που τιμωρείται με θανατική ποινή.

ΠΗΓΗ: RT

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση