GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δολοφονία στο Χαλάνδρι: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τη σύντροφο του θύματος - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις από τη σύντροφο του 64χρονου μεσίτη, η σορός του οποίου είχε βρεθεί στις 21 Φεβρουαρίου στο διαμέρισμα όπου δ...

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις από τη σύντροφο του 64χρονου μεσίτη, η σορός του οποίου είχε βρεθεί στις 21 Φεβρουαρίου στο διαμέρισμα όπου διέμενε στο Χαλάνδρι.
Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, οι αστυνομικοί την εντόπισαν σε ένα ξενοδοχείο στο Παγκράτι και το πρωί της Παρασκευής βεβαιώθηκαν ότι είναι η 56χρονη και την οδήγησαν στα γραφεία του Τμήματος Ανθρωποκτονιών στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Εκεί, με διερμηνέα ζήτησαν από την 56χρονη να δώσει εξηγήσεις για το τι συνέβη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 56χρονη παραδέχθηκε ότι πριν από δύο μήνες, στα μέσα του Δεκέμβρη, είχαν διαπληκτιστεί έντονα με τον σύντροφό της και μάλιστα ότι εκείνος την είχε σπρώξει. Όπως είπε στους αστυνομικούς, του έδωσε 5-6 υπνωτικά χάπια με μία πορτοκαλάδα. Έφυγε και όταν επέστρεψε κατάλαβε ότι εκείνος είχε πάρει περισσότερα χάπια, ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ και είχε πέσει σε λήθαργο.
Παράλληλα, η 56χρονη υποστήριξε ότι ώρες αργότερα κατάλαβε ότι είχε πεθάνει αλλά αποφάσισε να μην ενημερώσει κανέναν γιατί φοβήθηκε πως θα κατηγορηθεί για δολοφονία. Αντίθετα, υποστήριξε ότι αγαπούσε τον σύντροφό της και ότι έμεινε για 15 μέρες μαζί με το πτώμα του μέσα στο διαμέρισμα του Χαλανδρίου.
Επίσης, παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι τον τύλιξε με σεντόνια και τον έδεσε με ιμάντες και ότι έβαλε σακούλα στο κεφάλι του πτώματος.
Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση