GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγωνία για τη μητέρα και τα παιδιά της που έπεσαν με το αυτοκίνητό τους σε γκρεμό στην Κρήτη

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες αυτοκίνητο που οδηγούσε μία γυναίκα και στο οποίο επέβαιναν τα δύο παιδιά της έπεσε σε γκρεμό δεκάδων μέτρων ...

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες αυτοκίνητο που οδηγούσε μία γυναίκα και στο οποίο επέβαιναν τα δύο παιδιά της έπεσε σε γκρεμό δεκάδων μέτρων στον δρόμο από Σίσες προς Αλόιδες στον νομό Ρεθύμνου.
Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική με δύο οχήματα αλλά και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, όπως επίσης και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ένα από Ηράκλειο και ένα από Ανώγεια.
Όπως μεταδίδει το neakriti.gr, τα αγόρια, ηλικίας 10 και 11 ετών, δεν κινδυνεύουν ενώ φέρουν κυρίως τραύματα ορθοπεδικής φύσης. Ωστόσο, η κατάσταση της μητέρας τους κρίνεται σοβαρή.
Η ΕΜΑΚ έχει στήσει επιχείρηση για να προσεγγίσει στο σημείο ρίχνοντας φορεία στη χαράδρα, ενώ ήδη έχει πέσει το σκοτάδι δυσχεραίνοντας το έργο των διασωστών. Το σημείο όπου βρίσκεται το αυτοκίνητο είναι δύσβατο και αρκετά δύσκολα προσεγγίσιμο.
Πηγή: neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση