GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο «Βασιλάκου» θα ανεβάσει το «Του Κουτρούλη ο γάμος» η Καρύδη

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ Πρώτος σου αποκάλυψα πως η Σμαράγδα Καρύδη θα «περάσει» και στη σκηνοθεσί...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Πρώτος σου αποκάλυψα πως η Σμαράγδα Καρύδη θα «περάσει» και στη σκηνοθεσία ανεβάζοντας το έργο του Ραγκαβή «Του Κουτρούλη ο γάμος»,πρώτος πως έκλεισε για συμπρωταγωνιστή της τον Νίκο Κουρή και πρώτος πως στο θίασο θα ανήκει και η Ευγενία Σαμαρά.

Ενώ λοιπόν η «δαιμόνια» Σμαράγδα κλείνει την υπόλοιπη διανομή, έχοντας παραγωγό την People, έμαθα και τη θεατρική στέγη που θα «αγκαλιάσει» την φιλόδοξη παράστασή της.

Ποια θα είναι αυτή; Το ζεστό κι υπέροχο «Βασιλάκου», στο οποίο εντυπωσιάζει τον καιρό αυτό ο Κουρής στην Κωμωδία των παρεξηγήσεων της Κατερίνας Ευαγγελάτου! Το ίδιο θέατρο τον έχει φιλοξενήσει κι άλλες φορές με πιο πρόσφατα το «1984»της Ευαγγελάτου ξανά. Σούπερ τη βρίσκω την ιδέα του παντρέματος Καρύδη-Κουρή,οι οποίοι «έδεσαν»πολύ και στο «Γαλάζιο πουλί»όταν αυτό ανέβηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης!Με το καλό!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση