GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ιά σε διαμέρισμα στο Βύρωνα - Στο νοσοκομείο ηλικιωμένος με αναπνευστικά προβλήματα

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε για την φωτιά στο διαμέρισμα του 7ου ορόφου πολυκατοικίας, επί της οδού Κολοκοτρώνη, στο Βύρων...

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε για την φωτιά στο διαμέρισμα του 7ου ορόφου πολυκατοικίας, επί της οδού Κολοκοτρώνη, στο Βύρωνα στις 00:14 μετά τα μεσάνυχτα (ξημερώματα Πέμπτης 1/3).

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, απεγκλωβίστηκε μέσω του κλιμακοστασίου της πολυκατοικίας ένας ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Στο σημείο επιχείρησαν εννέα Πυροσβέστες με τρία οχήματα. Το έργο της κατάσβεσης ολοκληρώθηκε στη 01:56, χωρίς η φωτιά να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Κατεσβέσθη #πυρκαγιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, επί της οδού Κολοκοτρώνη, στο Βύρωνα Αττικής. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, απεγκλωβίστηκε ένας άνδρας, με αναπνευστικά προβλήματα και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) March 1, 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση