GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κραυγή απόγνωσης από τους κατοίκους στα Αναφιώτικα: Είμαστε απελπισμένοι- Δεν μας έχει δώσει κανείς σημασία

Ξεχασμένοι από όλους κατήγγειλαν ότι είναι οι κάτοικοι στην ιστορική περιοχή της Αθήνας '"Αναφιώτικα''. Μιλώντας στον Re...

Ξεχασμένοι από όλους κατήγγειλαν ότι είναι οι κάτοικοι στην ιστορική περιοχή της Αθήνας '"Αναφιώτικα''. Μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή, η κάτοικος της περιοχής Ειρήνη Γιαννακάκη υποστήριξε ότι έχουν πάρα πολλά προβλήματα και όλοι οι κάτοικοι είναι απεγνωσμένοι.
«Είναι πάρα πολλά τα προβλήματά μας εδώ. Όταν βρέχει, η ηλεκτροδότηση σταματάει και όλα τα στενά είναι σε άθλια κατάσταση. Δεν έχουμε φωτισμό στους δρόμους. Περνάνε πολλοί τουρίστες, τους απειλούν με μαχαίρι, τους κλέβουν. Όταν δεν έχει φως, δεν μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας. Δεν υπάρχει αστυνόμευση εδώ πάνω. Τα καλώδια της ΔΕΗ είναι στους δρόμους, τα βλέπεις. Έχουμε ένα κτίριο που ανήκει στο υπουργείο Πολιτισμού και έχει γίνει σκουπιδότοπος, εστία πολιτισμού», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, η κ. Γιαννακάκη υποστήριξε ότι «δεν έχει δώσει κανένας σημασία. Αφού δεν μας έδωσε κανείς σημασία, τα γράψαμε και εμείς για να τα πάμε στο δημοτικό συμβούλιο να δούμε τι θα γίνει γιατί όλοι οι κάτοικοι είναι απεγνωσμένοι. Όταν βλέπουν την Ακρόπολη και από κάτω έναν σκουπιδότοπο, ένα κτίριο ερειπωμένο και επικίνδυνο, έχει διαβρωθεί με τις βροχές, πέφτουν τα τούβλα και κρέμεται από ένα σύρμα. Περνάνε χιλιάδες τουρίστες, σήμερα πέρασαν έξι σχολεία».
«Έχουν έρθει, μας έχουν υποσχεθεί, μας έχουν πει αλλά δεν έχει γίνει τίποτα. Το να επικοινωνούμε με υπόμνημα με το δήμο είναι ντροπή, και για το δήμο και για τους Έλληνες», κατέληξε λέγοντας η κ. Γιαννακάκη.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση