GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αστυνομία διαψεύδει την Πάρις Τζάκσον: Υπήρξε απόπειρα αυτοκτονίας - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Σε εστιατόριο γνωστής αλυσίδας ταχυφαγείου εμφανίστηκε η Πάρις Τζάκσον μαζί με τον σύντροφό της, ώρες μόλις μετά τις φήμες που έκαναν...

Σε εστιατόριο γνωστής αλυσίδας ταχυφαγείου εμφανίστηκε η Πάρις Τζάκσον μαζί με τον σύντροφό της, ώρες μόλις μετά τις φήμες που έκαναν τον γύρο του κόσμου για απόπειρα αυτοκτονίας μετά την πίεση που δέχθηκε από τον σάλο του ντοκιμαντέρ για τον πατέρα της, βασιλιά της pop και τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.

Η Πάρις με ανάρτησή της στο twitter διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα του ΤΜΖ σύμφωνα με το οποίο η 20χρονη νοσηλευόταν έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας. Για να πείσει ότι είναι καλά και πως δεν χάραξξε τους καρπούς της σε μια απόπειρα να θέσει τέλος στη ζωή της, εμφανίστηκε σε εστιατόριο μαζί με τον φίλο της. Μάλιστα, επέλεξε ένα μπυοφάν στο οποίο είχε καλύψει τη λέξη "wine" (κρασί) που αναγραφόταν στο ρούχο της και είχε αφήσει επίτηδες τις λέξεις "είμαι καλά" (I'm fine). Το γεγονός ότι κάλυψε εσκεμμένα τη λέξη "κρασί" ίσως είναι ένα μήνυμα ότι βγάζει το αλκοόλ από τη ζωή της. Αν και ακόμη δεν επιτρέπεται να πιει αλκοόλ, η Πάρις δίνει εδώ και χρόνια μάχη να νικήσει την εξάρτησή της και στα μέσα Δεκεμβρίου του περασμένου έτους είχε νοσηλευθεί σε κλινική απεξάρτησης.

Πάντως, οι αστυνομικές αναφορές διαψεύδουν την 20χρονη, καθώς σύμφωνα με το αρχείο της αστυνομίας "αξιωματικοί απάντησαν στις 7.28 σε κλήση από το συγκρότημα 7200 στο Χιλσάιντ σχετικά με απόπειρα αυτοκτονίας. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και παρέλαβε το θύμα το οποίο μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο" ανέφερε εκπρόσωπος του τμήματος στην DailyMail.com.

Η Πάρις διαψεύδει μετά βδελυγμίας ακόμη και τις αναφορές της αστυνομίας, αλλά το ΤΜΖ επικαλείται πηγές μέσα από την οικογένεια των Τζάκσον που αναφέρουν ότι η 20χρονη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει λόγω του ντοκιμαντέρ που κατηγορεί τον πατέρα της για παιδεραστία. Επιπλέον, μετά την ανάρτηση της Πάρις όπου διαψεύδει το δημοσίευμα, το σκανδαλοθηρικό site επιμένει ότι η νεαρή πήρε εξιτήριο και τώρα είναι υπό τη φροντίδα της ομάδας της.

Η επιβεβαίωση από την αστυνομία του Λος Άντζελες ότι υπήρξε απόπειρα αυτοκτονίας, αποδεικνύει ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς εικάζεται ότι υπάρχουν φόβοι ότι θα προσπαθήσει να θέσει τέλος στη ζωή της λόγω των πιέσεων που δέχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση