GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκεντρώνουν χρήματα για το βρέφος που έχασε τους γονείς του στον Γεροπόταμο

Προσπάθεια για να συγκεντρωθούν χρήματα για το 8 μηνών βρέφος του Κώστα Γιαννακάκη και της συζύγου του Ροδούλας που χάθηκαν στα ορμητικά ...

Προσπάθεια για να συγκεντρωθούν χρήματα για το 8 μηνών βρέφος του Κώστα Γιαννακάκη και της συζύγου του Ροδούλας που χάθηκαν στα ορμητικά νερά του Γεροποτάμου στις Μοίρες Ηρακλείου, έχουν ξεκινήσει οι κάτοικοι της περιοχής.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ekriti.gr, άτομο που συμμετέχει σε αυτήν την προσπάθεια (για ευνόητους λόγους δεν θέλει να δημοσιοποιηθεί το όνομά του) οι γονείς του αδικοχαμένου Κώστα είναι εκείνοι που μεγαλώνουν το 8 μηνών αγγελούδι που είχε ο γιος τους με την επίσης αδικοχαμένη σύζυγό του, Ροδούλα.
Η οικονομική κατάσταση των παππούδων της μικρής δεν είναι καθόλου καλή και η ανατροφή του μωρού, απαιτεί, όπως είναι φυσιολογικό, συνεχώς νέα έξοδα τα οποία δυσκολεύονται να καλύψουν.
Σύμφωνα με το άτομο που συμμετέχει στην πρωτοβουλία για να βοηθηθούν οι παππούδες της μικρής Εμμανουέλας, θα ξεκινήσει μία προσπάθεια προκειμένου να συγκεντρωθούν κάποια χρήματα ώστε στη συνέχεια να δοθούν στον πατέρα και τη μητέρα του Κώστα Γιαννακάκη που αναγκάστηκαν να γίνουν ξανά γονείς και να μεγαλώσουν το εγγονάκι τους που έχασε μαμά και μπαμπά.
Το ekriti.gr επικοινώνησε και τον πατέρα του αδικοχαμένου Κώστα. Ο Μανόλης Γιαννακάκης, λέει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που τον στήριξε από την πρώτη στιγμή. "Ο κόσμος που από την πρώτη κιόλας στιγμής στάθηκε στο πλευρό μας ήταν πολύς. Από όλη η Κρήτη αλλά και από άλλα μέρη της Ελλάδας, δεχθήκαμε βοήθεια. Δεν μείναμε μόνοι ούτε στιγμή", λέει στο ekriti ο κ. Γιαννακάκης και συμπληρώνει: «Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που πήραν την πρωτοβουλία να ξεκινήσουν να συγκεντρώνουν χρήματα. Δεν έχω λέξεις να περιγράψω αυτό που νιώθω».
Όσοι θέλουν και μπορούν να προσφέρουν κάτι από το υστέρημά τους θα μπορούν να το κάνουν καταθέτοντας όσα χρήματα επιθυμούν στον λογαριασμό των παππούδων ο οποίος είναι ο εξής:
Εθνική Τράπεζα
Εμμανουήλ Γιαννακάκης του Γεωργίου και Γαρυφαλλιά Ζαχαράκη του Εμμανουήλ.
Αριθμός λογαριασμού: 302/766842-29
IBAN: GR6401103020000030276684229.
Την ίδια ώρα, όπως λέει το ίδιο άτομο, από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα γίνουν επαφές προκειμένου να χτιστεί εικονοστάσι στο σημείο όπου χάθηκε η οικογένεια ενώ σε συνεννόηση με την αρμόδια υπηρεσία θα αποφασιστεί το ακριβές σημείο που θα χτιστεί ώστε να μην ενοχλεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση