GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Στον αέρα» το συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα μετά τα επεισόδια - Παναγόπουλος: Έχει κλείσει κάθε πόρτα λογικής

Αποστολή Αργυρώ Μαυρούλη Ένταση και μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Καλα...

Αποστολή Αργυρώ Μαυρούλη

Ένταση και μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα.

Ένα συνέδριο που ακόμα βέβαια δεν έχει, στην ουσία, ξεκινήσει, αφού οι παρατάξεις ερίζουν για την εγκυρότητα περίπου 50, εκ των 350 συνέδρων, που έχουν επιλεχθεί.

Λίγο μετά τις επτά το απόγευμα, επιχειρήθηκε είσοδος του προεδρείου της Συνομοσπονδίας στο χώρο του Συνεδρίου και υπήρξαν μικρής έκτασης επεισόδια, με δυνάμεις του ΠΑΜΕ που βρίσκονταν ακριβώς έξω από την αίθουσα που είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή του.

Το προεδρείο κατάφερε να προσεγγίσει το pontium των ομιλητών και ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, κάλεσε τους σύνεδρους που διαθέτουν την σχετική κάρτα να αποχωρήσουν και όλες τις παρατάξεις να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Στο χώρο του συνεδρίου παραμένουν δεκάδες εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ και με συνθήματα ζητούν να φύγουν οι νόθοι σύνεδροι...

Αποτέλεσμα είναι, να παραμένει το αδιέξοδο και το συνέδριο της ΓΣΕΕ, να βρίσκεται «στον αέρα»...

Παναγόπουλος: Έχει κλείσει κάθε πόρτα λογικής

«Κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν να γίνει το συνέδριο. Δεχθήκαμε να κάνουμε υποχωρήσεις. Το κτίριο, που η ΓΣΕΕ θα πληρώσει, είναι κατειλημμένο από άσχετα άτομα», δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος.

«Έχει κλείσει κάθε πόρτα λογικής, πρόσθεσε ο κ. Παναγόπουλος καταγγέλλοντας ότι υπήρξαν επιθέσεις και κλοπές καρτών για να μπουν στον συνεδριακό χώρο.

«Τηρήσαμε τον νόμο μοιράσαμε κάρτες εισόδου. Διότι αρπάζουν κάρτες. Σε γυναίκα άρπαξαν την τσάντα γιατί θεώρησαν ότι είχε μέσα κάρτα. Εξαντλήσαμε τα πάντα», είπε.

Αλληλοκατηγορίες ΓΣΕΕ και ΠΑΜΕ

Η ένταση ξεκίνησε στην εκδήλωση που προηγήθηκε την Πέμπτη το βράδυ στο μέγαρο χορού και μεταφέρθηκε την Παρασκευή στο χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου.

Ο αντιπρόεδρος της ΓΣΕΕ κ. Βασιλόπουλος τόνισε ότι κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να διεξαχθεί Συνέδριο, κατηγορώντας ουσιαστικά την παράταξη του ΠΑΜΕ ότι στοχεύει στη διάλυση των Συνδικάτων και της ίδιας της ΓΣΕΕ.

Από την πλευρά τους τα στελέχη του ΠΑΜΕ κατηγορούν την ηγεσία της ΓΣΕΕ για «νόθους» συνέδρους και για παρανομίες στον τρόπο που μοιράστηκαν οι κάρτες των Συνέδρων.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση