GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην αντεπίθεση ο Κέβιν Σπέισι μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση

Στις 4 Μαρτίου εκδικάζεται η υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Κέβιν Σπέισι σε έφηβο σε μπαρ στο νησί Νάντουκετ, αν και ο σ...

Στις 4 Μαρτίου εκδικάζεται η υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Κέβιν Σπέισι σε έφηβο σε μπαρ στο νησί Νάντουκετ, αν και ο σταρ δεν είναι υποχρεωμένος να παρευρεθεί στην αίθουσα, ενώ θα εκπροσωπηθεί από τη νομική ομάδα που έχει αναλάβει την υπεράσπισή.

Ενόψει της δίκης, οι δικηγόροι του Χολιγουντιανού σταρ που διώκεται κατηγορούν τον έφηβο και την οικογένειά του ότι επιδιώκουν οικονομικό όφελος διώκοντας τον Κέβιν Σπέισι.

Στην ουσία υποστηρίζουν ότι ο έφηβος έχει επινοήσει αυτήν την ιστορία της σεξουαλικής παρενόχλησης για να αποκομίσει κέρδος από τον ευκατάστατο ηθοποιό.

Κατέθεσαν μάλιστα πέντε προτάσεις στο δικαστήριο, ζητώντας από τον έφηβο να παραδώσει όλο το περιεχόμενο στο icloud του μαζί με όλους τους σχετικούς κωδικούς.

Επίσης, η νομική ομάδα του Σπέισι αναζητεί όλη την αλληλογραφία σχετικά με την υπόθεση που εστάλη από τον δικηγόρο που προσέλαβε η οικογένεια του φερόμενου θύματος.

Όπως αναφέρεται στις 70 σελίδες της δικαστικής αναφοράς, ο δικηγόρος της οικογένειας, Μίτσελ Γκαραμπίντιαν προσελήφθη για να υποβάλει αγωγή κατά του διάσημου ηθοποιού και κατηγορείται ότι ο νεαρός χρησιμοποιεί την ποινική υπόθεση για να επιβεβαιώσει τα ψέματά του.

Ο δικηγόρος του Σπέισι, Άλαν Τζάκσον, επεσήμανε ότι "το αγόρι και η οικογένειά του έχουν σοβαρό οικονομικό κίνητρο προκειμένου να επινοήσουν αυτούς τους ισχυρισμούς".

Ζητείται από τον Γκαραμπίντιαν να παραδώσει όλη την αλληλογραφία ανάμεσα στον ίδιο και τους δικηγόρους της εταιρείας με το γραφείο του περιφερειακού εισαγγελέα.

Ο δικηγόρος του Σπέισι ζήτησε ένα αντίγραφο από το συμβόλαιο με την οικογένεια του φερόμενου θύματος και την ημερομηνία, τον χρόνο και τη διάρκεια όλων των ραντεβού ανάμεσα στην οικογένεια και τη δικηγορική εταιρεία.Επίσης, εγείρονται ανησυχίες σχετικά με την έρευνα που έκανε ο Γκαραμπίντιαν στους ισχυρισμούς, με την ομάδα υπεράσπισης του Σπέισι να επισημαίνει ότι δεν έχει δει αυτές τις αναφορές.

Επίσης, η νομική ομάδα του Σπέισι εξετάζει σε βάθος τους λογαριασμούς και τις κλήσεις του νεαρού που κατηγορεί τον ηθοποιό επιζητώντας πλήρη πρόσβαση σε όλα τα μηνύματα που έστειλε αυτός στους μήνες πριν και μετά το περιστατικό.

Επιπλέον, οι δικηγόροι του Σπέισι αναζητούν τις αποδείξεις πληρωμής όλων όσοι βρίσκονταν εκείνο το βράδυ του περιστατικού στο μπαρ προσπαθώντας να βρουν αυτόπτες μάρτυρες που θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν ανάρμοστη ή όχι συμπεριφορά εκ μέρους του ηθοποιού. Αυτή η κίνηση έρχεται δύο εβδομάδες μετά τον αιφνίδιο θάνατο του καλύτερου μάρτυρα του Σπέισι, του ιδιοκτήτη του μπαρ που το πούλησε λίγο καιρό μετά τη φερόμενη σεξουαλική παρενόχληση.

Αυτός είχε πει στους ντετέκτιβ ότι ήταν παρών και δεν παρατήρησε καμία σεξουαλική παρενόχληση και καμία ανάρμοστη κίνηση εκ μέρους του ηθοποιού και αναμενόταν να καταθέσει ότι ο νεαρός βρισκόταν και την επόμενη ημέρα στο μπαρ κάνοντας πλάκα. Επίσης, ο Τζάκσον ζήτησε αρχεία εργαζομένων και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας από το μπαρ.

Σε προηγούμενα έγγραφα ο Σπέισι είχε δηλώσει ότι ο έφηβος του είχε πεί ότι είναι 23 χρονών φοιτητής οικονομικών. Δέχθηκε με θέρμη τα ποτά από τον Σπέισι, επέτρεψε στον Σπέισι να περάσει το χέρι του γύρω του κοντά στο πιάνο ενώ οι δυο τους τραγούδησαν μαζί και βγήκαν επίσης μαζί έξω για να καπνίσουν. Επίσης, έδωσε στον ηθοποιό το νούμερο του τηλεφώνου του, "κάτι που υποδεικνύει αμοιβαίο και συναινετικό φλερτ"

Όταν ο Σπέισι τον άγγιξε ο έφηβος "δεν απέρριψε το φερόμενο άγγιγμα, δεν ζήτησε από τον ηθοποιό να σταματήσει και δεν απομακρύνθηκε ούτε λεπτό από την κατάσταση"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση