GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυστήριο με τον θάνατο μίας μητέρας με την κόρη της μέσα στο διαμέρισμά τους - Νεκρός βρέθηκε και ο σύντροφος της γυναίκας

Επί τρεις μέρες κείτονταν νεκρές μέσα στο διαμέρισμά τους στη Βόρεια Ιρλανδία η 37χρονη Ζιζέλ Ιρίνα και η 15χρονη Άλισον σε μία υπ...

Επί τρεις μέρες κείτονταν νεκρές μέσα στο διαμέρισμά τους στη Βόρεια Ιρλανδία η 37χρονη Ζιζέλ Ιρίνα και η 15χρονη Άλισον σε μία υπόθεση που η αστυνομία χαρακτηρίζει "δολοφονία-αυτοκτονία".

Η Ιρίνα που ήταν από την Κολομβία βρέθηκε νεκρή με την έφηβη κόρη της Άλισον ενώ δίπλα τους ήταν και ένας 38χρονος άνδρας, πιθανόν από τη Σκωτία, που φέρεται να ήταν ο σύντροφος της 37χρονης στο Νιούρι.

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό της δολοφονίας αλλά όπως έχει γίνει γνωστό δεν υπάρχει κάποιος ύποπτος σε σχέση με τους θανάτους.

Η μητέρα με την κόρη της ζούσε στο διαμέρισμα στο Νιούρι μαζί με τα δύο σκυλιά τους, ενώ κοντά τους έμενε και η αδερφή της γυναίκας.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής των ερευνών "μέχρι στιγμής δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε την αιτία θανάτου των τριών ατόμων. Σ' αυτό το στάδιο δεν πιστεύω ότι υπάρχει άλλος εμπλεκόμενος στους θανάτους πέρα από τους τρεις νεκρούς και δεν ερευνούμε κανέναν εμπλεκόμενο στο περιστατικό".

Σύμφωνα με τις αστυνομικές εικασίες, υπήρξε δολοφονία και ακολούθησε η αυτοκτονία του δράστη, ενώ αναμένεται να δημοσιοποιηθούν λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση