GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αλήθεια για τη σύνταξη της Έλενας Ακρίτα...

Elia Zervou   Η αλήθεια για τη σύνταξη της Έλενας Ακρίτα, της...μοναδικής στην Ελλάδα, αφού ψηφίστηκε για το σαρκίο της αποκλειστικά. Ο...

Elia Zervou 
Η αλήθεια για τη σύνταξη της Έλενας Ακρίτα, της...μοναδικής στην Ελλάδα, αφού ψηφίστηκε για το σαρκίο της αποκλειστικά.
Ο νομικός Αντύπας Καρίπογλου αναφέρει ότι η Έλενα Ακρίτα λάμβανε επί 45 χρόνια (1965-2010) τη σύνταξη του αποθανόντος πατέρα της υπουργού, Λουκή Ακρίτα.
Το 2010 έπαψε να της χορηγείται λόγω Μνημονίου, αφού δεν πληρούσε τα εισοδηματικά κριτήρια. Τη σύνταξη τη λάμβανε βάσει του νόμου 4470/1965 που είχε νομοθετηθεί επί Γεωργίου Παπανδρέου ειδικά γι’ αυτήν και τη μητέρα της Σύλβα Ακρίτα.
Σύμφωνα με τον εν λόγω νόμο, η σύνταξη ήταν προσωπική και προβλεπόταν ότι θα συνεχίσει να την παίρνει όσες φορές κι αν παντρευτεί στην ζωή της, πράγμα που δεν ισχύει για τις υπόλοιπες ορφανές: Εφ’ όσον παντρευτούν, χάνουν τη σύνταξη.
ΥΓ.
Για αυτό η κυρία Ακρίτα μετά από τόσα χρόνια που ήταν πασοκτζού έγινε Συριζαία, για τη ρημάδα τη σύνταξη που της έκοψε ο ΓΑΠ.
Και γι αυτό παντρευόταν αβέρτα χωρίς να τη χάσει.
Και τολμάει σήμερα και κρίνει τους πάντες από τον θρόνο που της πλήρωνε ο Ελληνικός λαός 45 ολόκληρα χρόνια!
Ο παππούς την έδωσε, ο εγγονός την έκοψε, άρα η Ελλάδα έπρεπε να ψηφίσει Τσίπρα κατά το εκδικητικό μοσχοαναθρεμμένο της Φιλοθέης.
Έλια Ζερβού (Elia Zervou)
Ευαγγελια Ζερβου

1 σχόλιο

  1. Ντροπή και γιατί ένας εισαγγελέας δεν διερευνά το θέμα,ξέρω ότι η εν λόγω κυρία διάγει βίον πολυτελέστατο αρα τα εισοδήματα της από την δημοσιογραφία,το θέατρο και δεν ξέρω από που αλλού είναι πολλά.Προσωπικά ως πολιτικός μηχανικός περιμένω δυο χρόνια να πάρω την σύνταξη μου από το ΤΣΜΕΔΕ με πτυχίο από το ΕΜΠ,μεταπτυχιακό στις ΗΠΑ. Ας μας πει η κυρία που μπορεί να είναι ταλέντο στη δημοσιογραφία ποιούς αναγνωρισμένους από το πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ έχει. Αυτεπάγγελτη δίωξη σε βάρος της αν έχουμε δικαιοσύνη στην Ελλάδα γιατί η κυρία σχολιάζει,κρίνει και επικρίνει τους πάντες.Αυτή ποιος θα την κρίνει και μην μας πει οι αναγνώστες της,αυτός ο μύθος να τελειώνει κάποια στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση