GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγωνία για Σπανούλη στον Ολυμπιακό - Τραυματίστηκε κόντρα στην Αρμάνι

Η ατυχία χτύπησε τον Βασίλη Σπανούλη στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να ...

Η ατυχία χτύπησε τον Βασίλη Σπανούλη στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να τραυματίζεται στο δεξί πόδι.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου ο «Kill Bill» προσπάθησε να επιτεθεί στο καλάθι της Αρμάνι, όμως στην προσπάθειά του αυτή τραυματίστηκε στον δεξιό αστράγαλο. Αμέσως πήγε στον πάγκο του Ολυμπιακού, όπου το ιατρικό τιμ της ομάδας έπεσε... επάνω του με σκοπό να του δώσει τις πρώτες βοήθειες.

Από τις πρώτες αντιδράσεις του, μάλιστα, ο ηγέτης του Ολυμπιακού έδειχνε να πονάει και υπάρχει αγωνία στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο όσον αφορά στην κατάσταση του. 

Μάλιστα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού αποχώρησε για τα αποδυτήρια πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, με τους Ιταλούς να τον χειροκροτούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση