GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Αθήνας για τα...γυρίσματα χολιγουντιανής ταινίας - ΒΙΝΤΕΟ

Χολιγουντιανός αέρας πνέει από το νωρίς το πρωί στην Πλατεία Συντάγματος και τους γύρω δρόμους, όπου διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων ...

Χολιγουντιανός αέρας πνέει από το νωρίς το πρωί στην Πλατεία Συντάγματος και τους γύρω δρόμους, όπου διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας “Born to be Murdered”.
Τα γυρίσματα της ταινίας - που περιλαμβάνει επίσης σκηνές από την πόλη των Τρικάλων, τα Μετέωρα, τα Ζαγόρια και την Καλαμπάκα - θα συνεχιστούν στο κέντρο της Αθήνας και την Καθαρά Δευτέρα, από νωρίς το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.
Η ταινία δεν είναι μια συνηθισμένη παραγωγή απ’ αυτές που περνάν σχεδόν απαρατήρητες. Αντιθέτως, οι συντελεστές της έχουν όλα τα φόντα για να κάνουν μία ταινία, που, γιατί όχι, μπορεί να φτάσει μέχρι και τα Όσκαρ. Έτσι, μετά την σημαντική παρουσία του Γιώργου Λάνθιμου στη φετινή βραδιά των Όσκαρ, δεν αποκλείεται του χρόνου να δούμε την Ελλάδα να πρωταγωνιστεί στη μεγαλύτερη κινηματογραφική εκδήλωση και έδρα της αμερικανικής βιομηχανίας του σινεμά.
Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση