GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπε ο Αλέξης Τσίπρας για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και την Σκάρλετ Γιόχανσον - ΒΙΝΤΕΟ

Την... Σκάρλετ Γιόχανσον και το ραντεβού μαζί της που ήθελε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θυμήθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην ...

Την... Σκάρλετ Γιόχανσον και το ραντεβού μαζί της που ήθελε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θυμήθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Όντως ο κ. Μητσοτάκης έχει πει ότι θα θέλει τα πλεονάσματα να είναι 2%, όπως και εγώ θα ήθελα να βγω για κοκτέιλ με την Σκάρλετ Γιόχανσον! Πολλά πράγματα μπορεί να θέλουμε» είχε πει τον Μάρτιο του 2017 ο υπουργός Οικονομικών.

"Δεν ξέρω βέβαια αν ο Ευκλείδης, συμφωνεί διότι θεωρεί ότι του είναι δύσκολο να κλείσει ραντεβού με την Σκάρλετ Γιόχανσον, αλλά εγώ που είμαι πιο φιλόδοξος από τον Ευκλείδη ότι μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού μαζί της, είμαι εδώ και λέω αύριο το πρωί" είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας χαμόγελα στο ακροατήριο αλλά και στον ίδιο τον κ. Τσακαλώτο.

Δείτε το απόσπασμα από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση