GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φορτούνης: Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα απέναντι στη Βοσνία

Ο μεσοεπιθετικός της Εθνικής Ελλάδος, Κώστας Φορτούνης μετά τη νίκη με 2-0 επί του Λιχτενστάιν στην πρεμιέρα των προκριματικών του Eu...

Ο μεσοεπιθετικός της Εθνικής Ελλάδος, Κώστας Φορτούνης μετά τη νίκη με 2-0 επί του Λιχτενστάιν στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2020 τόνισε πως η ομάδα δεν έχει κάτι να φοβάται απέναντι στην Βοσνία για το παιχνίδι της Τρίτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Φορτούνης:

«Θέλαμε να σκοράρουμε νωρίς απέναντι σε μια ομάδα που μας περίμενε, δεν το καταφέραμε στα πρώτα 30 λεπτά που μας ζήτησε ο προπονητής όμως, σκοράραμε σε ένα κρίσιμο σημείο. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και πετύχαμε και ένα δεύτερο γκολ.

Είναι πολύ σημαντική η καινούργια αρχή, με καινούργιο προπονητή και παιδιά είναι σημαντική η νίκη για να μας δώσει ώθηση. Πάμε στο επόμενο παιχνίδι να πάρουμε ότι μπορούμε».

Για το επόμενο παιχνίδι με τη Βοσνία: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι έχουν καλούς παίκτες όπως και εμείς. Ότι μας ζητήσει ο προπονητής θα το κάνουμε, πρέπει να έχουμε την κατοχή και να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Για τον κόσμο: «Σήμερα στο γήπεδο ήταν όλο Έλληνες τους θέλουμε δίπλα μας, ειδικά στην Αθήνα να γεμίζουν στο γήπεδο και να μας βοηθήσουν στη συνέχεια για να πάρουμε την πρόκριση».

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση