GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο περίεργα περιστατικά ξυλοδαρμού μέσα σε λίγες ώρες στο Ρέθυμνο

Τα δύο περιστατικά ξυλοδαρμού που σημειώθηκαν στην παραλιακή Ρεθύμνου, ερευνώνται από τις αρχές. Συγκεκριμένα, δύο νεαροί εντοπίστ...

Τα δύο περιστατικά ξυλοδαρμού που σημειώθηκαν στην παραλιακή Ρεθύμνου, ερευνώνται από τις αρχές.

Συγκεκριμένα, δύο νεαροί εντοπίστηκαν από διερχόμενους οδηγούς να κείτονται στην μέση του δρόμου τραυματισμένοι στο κεφάλι κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Αρχικά, ένας 22χρονος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, φέροντας τραύμα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Λόγω όμως της σοβαρότητας της κατάστασης του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου και νοσηλεύεται.

Με λίγη ώρα διαφορά το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου ενημερώθηκε για ακόμη ένα περιστατικό ξυλοδαρμού. Ένας 23χρονος διεκομίσθη στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με ελαφρά τραύματα. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήρε εξιτήριο.

Για τα δύο περιστατικά ξυλοδαρμού προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση